Vacatures

Onderhoudsschilder regio Breda

12-6-2019 Onderhoudsschilder Breda

Wat jij gaat doen

Ben jij een flexibele onderhoudsschilder met passie voor het vak? Weet je van aanpakken en ga je snel en netjes te werk? Dan zijn we benieuwd naar jou! Voor een schildersbedrijf in regio Breda is Faber op zoek naar een gedreven onderhoudsschilder met 2 jaar ervaring.

Ben jij de kandidaat

Je bent voor ons de perfecte onderhoudsschilder als:
  • je naast de nodige ervaring communicatief vaardig bent;
  • je representatief bent en graag met mensen wil werken. Je hebt tijdens het werk namelijk niet alleen contact met collega’s, maar uiteraard ook met klanten;
  • je tijdens het werk het aanspreekpunt bent voor klanten.

Wat wij bieden

  • Je werkt in een prettige werksfeer met gemotiveerde collega’s;
  • Wij zorgen voor ruimte om jezelf te kunnen verbeteren door verschillende trainingen aan te bieden;
  • Je ontvangt een mooi salaris conform de Schilders cao. Op basis van ervaring ligt het salaris tussen de €450,- en €500,- netto per week;
  • Je bouwt al vanaf de eerste werkdag een pensioen op.

Waar jij gaat werken

Regio Breda

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Over Faber

Faber is met ruim 2000 vakmensen aan het werk dé marktleider op het gebied van personeelsbemiddeling in de bouw- en schildersbranche. Wij zorgen ervoor dat jij, als vakman, op de mooiste klussen aan de slag gaat. Bovendien maken we het je makkelijk: bij ons betaal jij jezelf wanneer je wilt en geef je geautomatiseerd je kilometers door. Wij zitten verspreid over het hele land en steken graag onze handen uit de mouwen.

Contact

Sander de Pooter

Accountmanager

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen