Vacatures

Onderhoudsschilder omgeving Hoeksche Waard gezocht!

12-6-2019 Onderhoudsschilder Hoeksche Waard

Wat jij gaat doen

Voor schildersbedrijf in de omgeving van Hoeksche waard zijn we op zoek naar een ervaren onderhoudsschilder die van aanpakken weet. Daarnaast is het belangrijk dat je graag met mensen werkt. Naast het contact met je collega’s, heb je namelijk veel contact met klanten.

Ben jij de kandidaat

Je bent communicatief vaardig en werkt snel en precies. Je hebt minstens 5 jaar ervaring en het is van belang dat je in bezit bent van eigen vervoer. Indien je minder ervaring hebt, kan je dit inhalen door echt te willen leren. Je bent positief en leergierig. Je staat open voor advies en nieuwe technieken. Als laatste bezit je een goede portie humor.

Wat wij bieden

Naast een prettige werksfeer bieden wij een vaste plek voor een langere tijd. Je verdient conform de Schilders cao en als er iets is waar je tegenaan loopt, staan wij altijd voor je klaar!
Wij bieden een salaris van €500 netto per week en vanaf de eerste dag bouw jij pensioen op! 

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Over Faber

Faber is dé werkgever in de bouw- en schildersbranche waar alles fantastisch geregeld is. Wij zorgen ervoor dat jij, als vakman, op de mooiste klussen aan de slag gaat. Wij zoeken samen met jou een baan die echt bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier optimaal je werk kan uitvoeren. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Sander de Pooter

Accountmanager

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen