Vacatures

Faber | Onderhoudsschilder omgeving Hoorn (22-03-2019)

22-3-2019 Onderhoudsschilder Hoorn

Wat jij gaat doen

Ben jij een flexibele onderhoudsschilder met passie voor het schildersvak? Weet je van aanpakken en ga je snel en netjes te werk? Dan zoeken wij jou

Voor schildersbedrijven in en rond de regio Hoorn zijn we op zoek naar een gedreven onderhoudsschilder met ervaring.

Ben jij de kandidaat

Naast de nodige ervaring ben je communicatief vaardig, representatief en werk je graag met mensen. Je hebt namelijk niet alleen contact met je collega’s, maar ook met klanten! Tijdens het werk ben jij het aanspreekpunt voor klanten.

Wat wij bieden

We zorgen er voor dat je verdient conform de Schilders cao. Daarnaast werk je in een prettige werksfeer met gemotiveerde collega’s en zorgen wij voor ruimte om jezelf te kunnen verbeteren door verschillende trainingen aan te bieden.

Samen kijken we naar wat je kunt verdienen. Voordat je start weet je dus altijd waar je aan toe bent! 

Waar jij gaat werken

Wij zoeken voor meerdere opdrachtgevers in de regio Hoorn onderhoudsschilders. Denk hierbij aan de plaatsen: Scharwoude , Zwaag , Middebeemster, Oosterblokker, Andijk, Enkhuizen, Zwaagdijk, Medemblik, Obdam en Bovenkarspel.

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de mogelijkheden?  Solliciteer dan snel! Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon. 

De vakman centraal
Faber Schilders

Over Faber

Faber is dé werkgever in de bouw- en schildersbranche waar alles fantastisch geregeld is. Wij zorgen ervoor dat jij, als vakman, op de mooiste klussen aan de slag gaat. Wij zoeken samen met jou een baan die echt bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier optimaal je werk kan uitvoeren. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Amy Ligthart

Accountmanager

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen