Vacatures

Faber | Onderhoudsschilder omgeving Heemskerk (22-03-2019)

22-3-2019 Onderhoudsschilder Heemskerk

Wat jij gaat doen

Ben jij een flexibele onderhouds- of nieuwbouwschilder met passie voor het vak? Weet je van aanpakken en ga je snel en netjes te werk? Dan zoeken we jou!

Voor verschillende mooie schildersbedrijven in de regio zijn we op zoek naar meerdere gedreven onderhouds- en nieuwbouwschilders met ervaring.

Ben jij de kandidaat

Naast de nodige ervaring ben je communicatief vaardig, representatief en werk je graag met mensen. Je hebt namelijk niet alleen contact met je collega’s, maar ook met klanten! Tijdens het werk ben jij het aanspreekpunt voor klanten.

Wat wij bieden

We zorgen er voor dat je verdient conform de Schilders cao. Daarnaast werk je in een prettige werksfeer met gemotiveerde collega’s en zorgen wij voor ruimte om jezelf te kunnen verbeteren door verschillende trainingen aan te bieden.

Samen met jou kijken we wat je waard bent en hier verdien je ook naar!

Waar jij gaat werken

Wij zoeken voor meerdere opdrachtgevers in de regio Heemskerk schilders. Denk hierbij aan de plaatsen: Castricum, Uitgeest, Krommenie, Wormerveer, Beverwijk, Velsen-Noord, Wijk aan Zee, IJmuiden, Santpoort-Noord en Spaarndam.

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de mogelijkheden?  Solliciteer dan snel! Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon. 

De vakman centraal
Faber Schilders

Over Faber

Faber is dé werkgever in de bouw- en schildersbranche waar alles fantastisch geregeld is. Wij zorgen ervoor dat jij, als vakman, op de mooiste klussen aan de slag gaat. Wij zoeken samen met jou een baan die echt bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier optimaal je werk kan uitvoeren. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Amy Ligthart

Accountmanager

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen