Vacatures

Werkvoorbereider (UTA) regio Noord-Holland (22-03-2019)

22-3-2019 Onderhoudsschilder Alkmaar

Wat jij gaat doen

Ben jij de werkvoorbereider die aan de slag wil bij een leuk schildersbedrijf in Noord-Holland?

Je houdt je bezig met het opstellen van uittrekstaten en kostenramingen, bouwplaats inrichting, inkoop, offerteaanvragen, planning en voortgang van het project. Kan je naast deze werkzaamheden ook nog tekeningen controleren? Dan zoeken wij jou!

Ben jij de kandidaat

Dan heb je minimaal vijf jaar ervaring als werkvoorbereider in de praktijk. Natuurlijk ben je als ervaren werkvoorbereider een echte teamplayer en heb je goede communicatieve vaardigheden in zowel woord als geschrift.
 

Wat wij bieden

Naast een aantrekkelijk salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij een baan met mooie projecten, volop uitdagingen en afwisseling.

En ben je een keer ziek? Dan krijg je gewoon doorbetaald. Of loop je ergens tegenaan in je werk? Je kunt altijd bij ons terecht. Bij Faber staat de persoonlijke aandacht van onze vakmannen centraal.
 

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de mogelijkheden? Solliciteer dan heel snel! Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon. 

De vakman centraal
Faber Schilders

Over Faber

Faber is dé werkgever in de bouw- en schildersbranche waar alles fantastisch geregeld is. Wij zorgen ervoor dat jij, als vakman, op de mooiste klussen aan de slag gaat. Wij zoeken samen met jou een baan die echt bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier optimaal je werk kan uitvoeren. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Amy Ligthart

Accountmanager

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen