Vacatures

Sloper

15-3-2019 Overig Arnhem

Wat jij gaat doen

Voor een groot sloopbedrijf uit Arnhem dat landelijk werkt ben ik op zoek naar een gemotiveerde sloper. Als sloper kom je terecht in een organisatie die duurzaam slopen belangrijk vindt. Jij als sloper komt terecht in een team van gemotiveerde slopers kom jij onder leiding van een uitvoerder te werken. Sloopwerken van dit bedrijf kunnen in de regio Arnhem zijn, zoals Velp, Oosterbeek.

Ben jij de kandidaat

Dan ben jij een gemotiveerde sloper, die van aanpakken weet en er elke dag wat moois van maakt! 

Wat wij bieden

Als sloper wordt verloond conform de Bouw CAO, dit betekent voor jou dat je:
- salaris conform Bouw CAO ontvangt, een salaris tussen de €1700,00 - €2400,00 / maand;
- BPF pensioen vanaf dag 1 opbouwt;
- de keuze hebt voor TijdSpaarFonds (100%, 55% of 0%);
- 25 vakantiedagen;
- 20 ATV dagen;
- 3 kort verzuim dagen;
- 10 of 13 seniorendagen als jij daar recht op hebt.

Daarnaast spaar jij als sloper bij ons met ieder gewerkt uur voor mooie cadeaus, hierbij kun je denken aan gereedschap, huishoudelijke apparatuur, uitjes en nog veel meer. Wij vinden ontwikkeling erg belangrijk en daarom bespreken wij graag met jou de opleidingsmogelijkheden. 

Meer weten?

Wij gaan graag met jou vrijblijvend een gesprek aan om de mogelijkheden te bespreken, de koffie staat klaar. Voor vragen of het inplannen van een gesprek kun je bellen naar Victor van der Plas via 033-3031177, mailen naar v.vanderplas@faberpersoneel.nl of solliciteer en wij nemen snel contact met jou op. 

Over Faber

Faber is dé werkgever in de bouw- en schildersbranche waar alles fantastisch geregeld is. Wij zorgen ervoor dat jij, als vakman, op de mooiste klussen aan de slag gaat. Wij zoeken samen met jou een baan die echt bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier optimaal je werk kan uitvoeren. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Victor van der Plas

Junior Accountmanager

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen