Vacatures

Sloper

15-3-2019 Overig Doetinchem

Wat jij gaat doen

Voor een kleine sloper uit Doetinchem die in de Achterhoek werkzaam is ben ik op zoek naar een gemotiveerde sloper. In dit bedrijf hebben ze zowel kleine als grote sloopklussen. Als sloper kom je terecht in een gemotiveerd team met slopers en andere vaklieden. Onder leiding van een uitvoerder kom jij te werken. Dit sloopbedrijf is werkzaam in de regio Doetinchem, Zevenaar, Ulft en Didam.

Ben jij de kandidaat

Dan ben jij een gemotiveerde sloper, die van aanpakken weet en er elke dag wat moois van maakt! 

Wat wij bieden

Als sloper wordt verloond conform de Bouw CAO, dit betekent voor jou dat je:
- salaris conform Bouw CAO ontvangt, een salaris tussen de €1700,00 - €2400,00 / maand;
- BPF pensioen vanaf dag 1 opbouwt;
- de keuze hebt voor TijdSpaarFonds (100%, 55% of 0%);
- 25 vakantiedagen;
- 20 ATV dagen;
- 3 kort verzuim dagen;
- 10 of 13 seniorendagen als jij daar recht op hebt.

Daarnaast spaar jij als sloper bij ons met ieder gewerkt uur voor mooie cadeaus, hierbij kun je denken aan gereedschap, huishoudelijke apparatuur, uitjes en nog veel meer. Wij vinden ontwikkeling erg belangrijk en daarom bespreken wij graag met jou de opleidingsmogelijkheden. 

Meer weten?

Wij gaan graag met jou vrijblijvend een gesprek aan om de mogelijkheden te bespreken, de koffie staat klaar. Voor vragen of het inplannen van een gesprek kun je bellen naar Victor van der Plas via 033-3031177, mailen naar v.vanderplas@faberpersoneel.nl of solliciteer en wij nemen snel contact met jou op. 

Over Faber

Faber is dé werkgever in de bouw- en schildersbranche waar alles fantastisch geregeld is. Wij zorgen ervoor dat jij, als vakman, op de mooiste klussen aan de slag gaat. Wij zoeken samen met jou een baan die echt bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier optimaal je werk kan uitvoeren. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Victor van der Plas

Junior Accountmanager

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen