Vacatures

Junior Accountmanager Rijssen

11-6-2019 HBO Sales Rijssen

Wat jij gaat doen

Wij zijn de absolute specialist en bovendien marktleider op het gebied van personeelsbemiddeling in de bouw en schildersbranche. Wij groeien. En hard ook!
Dorien, Mike en Debbie zijn op zoek naar een extra collega voor hun sterrenteam in Rijssen. Een nieuwe collega die blij wordt van ambitieuze doelstellingen waarbij onze vakmensen te allen tijde centraal staan.  
Wij zijn er namelijk voor hen in alles wat zij doen, wij kennen ze en begrijpen ze. Wij weten wat er speelt in de branche en spreken dezelfde taal. Zorgt deze benadering van de markt voor een glimlach op je gezicht, dan zijn wij jouw thuisbasis.  
 
Voor onze vakmensen en opdrachtgevers maak jij in de rol van accountmanager het verschil als jij: 
 • Oprecht geïnteresseerd en betrokken bent bij onze vakmensen. Zij staan voor jou als mens centraal; 
 • Daadkrachtig de markt benadert en ons netwerk van vakmensen en bedrijven in de branche uitbouwt; 
 • Bij uiteenlopende (complexe) vraagstukken met betrekking tot flexibele arbeid onze (potentiële) opdrachtgevers adviseert en ontzorgt.  

Ben jij de kandidaat

Wij gaan ervan uit dat je eigenaarschap pakt in alles wat je doet en wilt bereiken. Dat betekent dat jij alles fantastisch hebt geregeld; zowel voor je jongens als voor je opdrachtgevers. Dankzij jouw inzet, betrokkenheid en enthousiasme creëer je vanzelfsprekend langdurige relaties met hen. 
Bij de uitvoering van je taken verwachten wij van jou dat jij op een enthousiaste en bevlogen manier, samen met je collega’s van de vestiging, bezig bent met je vak, waarbij er veel ruimte is voor eigen inbreng.  
 
Dit ben jij: 

 • Je beschikt over HBO werk-/denkniveau; 
 • Je hebt tussen de 0 en 2 jaar (relevante) werkervaring; 
 • Je bent ambitieus, nog lang niet uitgeleerd en je wil jezelf graag verder ontwikkelen;  
 • Je bent ondernemend, denkt buiten de kaders en bent oprecht geïnteresseerd in wat anderen beweegt;
 • Je hebt kennis van / interesse in wet- en regelgeving op het gebied van arbeidsrecht; 
 • Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift; 
 • Je bent fulltime beschikbaar. 

Wat wij bieden

 • Je ontvangt een goed maandsalaris. Dit wordt uitgebreid met een riante bonusregeling op basis van behaalde vestigingsdoelstellingen en je functie; 
 • Daar bovenop ontvang je een aantrekkelijk secundair arbeidsvoorwaardenpakket met o.a. een onkostenvergoeding, 25 vakantiedagen, 13 ATV dagen (waarvan de helft (6,5 dag) wordt uitbetaald in de vorm van salaris, dit is 2,5% van het bruto salaris), pensioenregeling, uitgebreid benefitpakket;
 • Auto en telefoon van de zaak;
 • Volop ontwikkelingsmogelijkheden; onder andere een 2-jarige opleiding m.b.t. commerciële vaardigheden bij Kenneth Smit en vakgerichte opleidingen waardoor jij je snel ontwikkelt in het vak;
 • Een uitdagende baan met afwisselend werk in een omgeving die continu in ontwikkeling is; 
 • Werken binnen een team van bevlogen en ambitieuze collega’s; 
 • Op een lege maag kan je niet werken. De lunch is daarom altijd goed verzorgd; 
 • En last but not least: we zijn niet vies van hard werken maar ook zeker niet van een vrijdagmiddagborrel. Die staat dus ook als een huis!

Waar jij gaat werken

Bij Faber. De beste werkgever in de bouw en schildersbranche. Wij hebben diep respect voor vakmanschap en zijn trots! Trots op onze vakmensen, onze opdrachtgevers én onze medewerkers. We doen het elke dag beter en zijn altijd in ontwikkeling. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.  

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature en gaat jouw hart sneller kloppen van onze bedrijfsfilm (https://youtu.be/pULyLjzlNNU)? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaand contactpersoon.

Over Faber

Faber is dé werkgever in de bouw- en schildersbranche waar alles fantastisch geregeld is. Wij zorgen ervoor dat jij, als vakman, op de mooiste klussen aan de slag gaat. Wij zoeken samen met jou een baan die echt bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier optimaal je werk kan uitvoeren. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Sollicitatieprocedure

 1. Sollicitatie
 2. Videoboodschap
 3. 1e gesprek (vestiging)
 4. 2e gesprek (hoofdkantoor)
 5. Meelopen (vestiging)
 6. Contractvoorstel
 7. Start bij
  Faber

Contact

Rachelle Stuifzand

Recruiter

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen