Vacatures

Schilder voor het particuliere segment in de omgeving van Schalkhaar

16-9-2020 Onderhoudsschilder Schalkhaar

Wat jij gaat doen

Je gaat deel uitmaken van een enthousiast team die vrijwel alleen maar binnen het particuliere segment werkzaam zijn. Vaak werk je samen met je collega, maar het komt ook zeker voor dat je zelf volledig verantwoordelijk bent voor een mooie opdracht. In de buurt van Schalkhaar ga jij ervoor zorgen dat de klanten van dit ervaren bedrijf haar naam eer aan doet! Met jou vakkennis en jouw communicatieve vaardigheden ben jij het visitekaartje van het bedrijf!

Ben jij de kandidaat

Met ervaring binnen de schildersbranche;
Die het leuk vindt om met klanten in contact te komen;
Er netjes en verzorgd uitziet;
Graag voor langere termijn zijn meerwaarde wil bewijzen voor één bedrijf;
En kun jij tegen een dolletje?

Dan komen wij graag op korte termijn met jou in contact!

Wat wij bieden

Naast een prettige werksfeer bieden wij een vaste plek voor een langere tijd. Je verdient conform de Schilders cao en als er iets is waar je tegenaan loopt, staan wij altijd voor je klaar! Daarnaast bieden wij  jou o.a.:
- Het loyaliteitsprogramma;
- Twee opleidingen naar keuze per jaar;
- Doorbetaling bij ziekte;
- Keuze uit drie pensioenmogelijkheden passend bij jouw situatie.

Waar jij gaat werken

Een klein bedrijf met vakmensen die allemaal dezelfde passie hebben: vakwerk maken! Het bedrijf is onlangs overgenomen door de stiefzoon van de voormalig eigenaar. De nieuwe eigenaar heeft gezonde ambities en zou graag een allround schilder toevoegen aan zijn team. Binnen dit team wordt er hard gewerkt, veel gelachen en elkaar de gek aangestoken. Hier moet je wel tegen kunnen! Dus wil jij: hard werken, vakwerk maken en binnen een enthousiast en hecht team werken? Solliciteer dan snel!

Meer weten?

Reageer dan via dit formulier, bel naar 0548 518 646 of mail naar rijssen@faberpersoneel.nl
 

Over Faber

Via Faber ga je als vakman in de bouw- en schildersbranche aan de slag bij de mooiste projecten bij jou in de buurt! Samen vinden wij de baan die bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier je werk kunt uitvoeren. Opleidings- en doorgroeimogelijkheden vinden wij heel belangrijk. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we elke dag een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Mike Spoolder

Accountadviseur

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen