Vacatures

Schilder

5-6-2020 Onderhoudsschilder Rotterdam, Nederland

Wat jij gaat doen

Wil jij zekerheid hebben in het werk wat je doet, daarvoor beloond worden en ook nog eens pensioen opbouwen? Wij helpen jou graag hét schilderwerk te vinden wat bij jou past!

Faber waardeert jouw vakmanschap! Wij bieden jou als schilder het hele jaar door werk met een salaris tussen de €2.500 en €3.500 bruto per maand. Goed functioneren wordt beloond met een vast contract, want wij binden ons graag aan echte vakmannen. Wij bieden jou de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen. Daarnaast heb jij de keuze bij welk pensioenfonds jij jouw pensioen gaat opbouwen. Klaar voor zekerheid en een werkgever die jou als specialist waardeert? Sluit je dan aan bij onze Faber familie!


Als schilder houd jij je bezig met diverse werkzaamheden; sauzen, schuren, gronden, lakken en houtrotreparaties. Een flat van tien hoog, een rijtjeshuis, een villa, of een klein appartement midden in de stad. Met 30 graden in de zon of op een overdekte steiger. Jij schildert het en laat het weer glimmen als nooit te voren!

Werk je graag in een groot team bij een groot bedrijf? Of juist liever bij een klein bedrijf waar je zelfstandig projecten oppakt? Wij kijken graag samen met jou naar wat het beste bij jou past. Jij bent onze specialist, wij jouw schakel!

Ben jij de kandidaat

  • Minimaal 1 tot 2 jaar ervaring als schilder (Geen ervaring? Bel of mail ons voor de mogelijkheden!)
  • Een afgeronde schildersvakopleiding is een pré   
  • In het bezit van een VCA of bereid deze via ons te halen
  • In het bezit zijn van een rijbewijs is een pré

Wat wij bieden

  • Een salaris tussen € 2.500,- en € 3.500,- bruto per maand
  • Keuze mogelijkheden in het pensioen dat het beste bij jou past: Stipp, BPF Schilders
  • Mogelijkheden voor een vast contract bij goed functioneren
  • Trainingsprogramma’s: VCA, Duurzaam houtherstel, Veilig werken met de hoogwerker, Verfspuiten etc.
  • Deelname aan hét Faber spaarprogramma. Hierbij kun je sparen voor leuke uitjes, cadeaus of gereedschap. Je bouwt al punten op bij ieder gewerkt uur!
  • Ieder jaar een gezellige borrel met al jouw Faber collega’s!

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Over Faber

Via Faber ga je als vakman in de bouw- en schildersbranche aan de slag bij de mooiste projecten bij jou in de buurt! Samen vinden wij de baan die bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier je werk kunt uitvoeren. Opleidings- en doorgroeimogelijkheden vinden wij heel belangrijk. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we elke dag een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Marko Rubic

Accountmanager

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen