Vacatures

Schilder

26-11-2020 Onderhoudsschilder Borssele, Nederland

Wat jij gaat doen

Wil jij zekerheid hebben in het werk wat je doet, daarvoor beloond worden en ook nog eens pensioen opbouwen? Wij helpen jou graag hét schilderwerk te vinden wat bij jou past!

Faber waardeert jouw vakmanschap! Wij bieden jou als schilder het hele jaar door werk met een salaris tussen de €2.500,- en €3.500,- bruto per maand. Daarnaast heb jij de mogelijkheid op een vast contract bij goed functioneren. Je hebt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen met behulp van trainingen. Tevens heb jij de keuzemogelijkheid om te kiezen bij welk pensioenfonds jij je aansluit. Ben jij klaar voor zekerheid en een werkgever die jou als specialist waardeert? Sluit je dan aan bij de Faber familie!

Als onderhouds- en constructieschilder houdt jij je voornamelijk bezig met zowel het onderhoudswerk als het constructiewerk. De verdeling hiervan is 80% onderhoud en 20% constructiewerk. Daarnaast ben je voornamelijk in een klein team aan het werk en wordt er van je verwacht dat je zelfstandig aan de slag kan.

Ben jij de kandidaat

- Minimaal 1 tot 2 jaar schilderervaring
- In het bezit van een VCA certificaat of bereid deze via ons op korte termijn te halen
- Je beschikt over eigen vervoer
- Een afgeronde schildersvakopleiding is een pré
 

Wat wij bieden

- Een salaris tussen de €2.500,- en €3.500,- bruto per maand
Pensioenkeuze; BPF Schilders of Stipp
- Mogelijkheid voor een vast contract bij goed functioneren
Ontwikkelmogelijkheden; VCA cursus, houtrot cursus, hoogwerker cursus, etc.
- Deelname aan hét Faber spaarprogramma; bij ieder gewerkt uur bouw je punten op! Hiermee spaar je voor leuke cadeaus, uitjes en gereedschap
- Ieder jaar een gezellig barbecue met al jouw Faber collega's!

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar Tessa op 06 12 72 99 42 of e-mailen naar t.nelis@faberpersoneel.nl

Over Faber

Via Faber ga je als vakman in de bouw- en schildersbranche aan de slag bij de mooiste projecten bij jou in de buurt! Samen vinden wij de baan die bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier je werk kunt uitvoeren. Opleidings- en doorgroeimogelijkheden vinden wij heel belangrijk. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we elke dag een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen