Vacatures

Timmerman

26-11-2020 Timmerman Vlissingen

Wat jij gaat doen

Wil jij zekerheid hebben in het werk wat je doet, daarvoor beloond worden en ook nog eens pensioen opbouwen? Dat kan bij Faber!

Faber waardeert jouw vakmanschap! Wij bieden jou als timmerman het hele jaar door werk met een salaris tussen de €2.500,- en €3.500,- bruto per maand. Daarnaast heb jij bij goed functioneren kans op een vast contract bij Faber! Wij bieden jou de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen met behulp van trainingen. Klaar voor zekerheid en een werkgever die jou als specialist waardeert? Sluit je dan aan bij onze Faber familie!

Als timmerman bij deze opdrachtgever houdt jij je bezig met het gehele onderhoud aan woningen. Daarnaast is ervaring in stukadoren en tegelen een pré. Je bent de gehele dag zelfstandig op pad en hebt je eigen adressen waar je die dag moet zijn. Een zelfstandige functie dus.

 

Ben jij de kandidaat

- Minimaal 1 tot 2 jaar ervaring als timmerman 
- Een afgeronde bouwopleiding is een pré
- In het bezit van een VCA of bereid deze via ons te halen
- In het bezit van een rijbewijs, eigen vervoer is een pré
 

Wat wij bieden

- Een salaris tussen de €2.500,- en €3.500 bruto per maand
- De keuze voor TijdSpaarFonds (100%, 55% of 0%) en alle voordelen hiervan
- BPF pensioen vanaf dag 1
- Trainingsmogelijkheden
- Deelname aan het Faber spaarprogramma; bij ieder gewerkt uur spaar je punten voor leuke uitjes, cadeaus of gereedschappen
- Ieder jaar een gezellige barbecue

 

Waar jij gaat werken

Onze opdrachtgever is een groot bouwbedrijf in Zeeland en heeft een werkgebied in heel Zeeland en een stukje Brabant.

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar Tessa op 06 12 72 99 42 of e-mailen naar t.nelis@faberpersoneel.nl 

Over Faber

Via Faber ga je als vakman in de bouw- en schildersbranche aan de slag bij de mooiste projecten bij jou in de buurt! Samen vinden wij de baan die bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier je werk kunt uitvoeren. Opleidings- en doorgroeimogelijkheden vinden wij heel belangrijk. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we elke dag een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen