Vacatures

Schilder

26-11-2020 Onderhoudsschilder Sint Maartensdijk

Wat jij gaat doen

Wil jij zekerheid hebben in het werk wat je doet, daarvoor beloond worden en ook nog eens pensioen opbouwen? Wij helpen jou graag hét schilderwerk te vinden wat bij jou past!

Faber waardeert jouw vakmanschap! Wij bieden jou als schilder het hele jaar door werk met een salaris tussen de €2.500,- en €3.500,- bruto per maand. Daarnaast heb jij kans op een vast contract bij goed functioneren. Jij hebt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen met behulp van trainingen. Ben jij klaar voor zekerheid  en een werkgever die jou als vakman waardeert? Sluit je dan aan bij onze Faber familie!

Als schilder houd jij je bezig met diverse werkzaamheden; waaronder schuren, gronden, aflakken en houtrot reparaties. Voor deze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een schilder voor het particuliere schilderwerk op het eiland Tholen. Wij kijk graag samen met jou naar wat verder de mogelijkheden zijn!

Ben jij de kandidaat

- Minimaal 1 tot 2 jaar ervaring als schilder in de particuliere sector
- Een afgeronde schildersvakopleiding is een pré
- In het bezit van een VCA of bereid deze via ons te behalen
- In het bezit van een rijbewijs, eigen vervoer is een pré

Wat wij bieden

- Een salaris tussen de €2.500,- en €3.500,- bruto per maand
- Keuze mogelijkheid in het pensioen; Stipp of BPF Schilders
- Kans op een vast contract bij goed functioneren
Opleidingsmogelijkheden
- Deelname aan het Faber spaarprogramma; hierbij kun je sparen voor leuke uitjes, cadeaus en gereedschap
- Ieder jaar een gezellige barbecue met al jouw Faber collega's!

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar Tessa op 06 12 72 99 42 of e-mailen naar t.nelis@faberpersoneel.nl 

Over Faber

Via Faber ga je als vakman in de bouw- en schildersbranche aan de slag bij de mooiste projecten bij jou in de buurt! Samen vinden wij de baan die bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier je werk kunt uitvoeren. Opleidings- en doorgroeimogelijkheden vinden wij heel belangrijk. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we elke dag een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen