Vacatures

Leerling schilder

13-10-2020 Onderhoudsschilder Vlissingen

Wat jij gaat doen

Ga jij binnenkort beginnen met je schildersopleiding, ben je net begonnen of heb je de ambitie om de opleiding te volgen? Faber kan jou helpen met het vinden van een erkend leerbedrijf in de regio Zeeland.

Wij waarderen jouw ambities! Wij bieden jou als leerling schilder een passend bedrijf waarbij jij het hele jaar door werk hebt. Je ontvangt hierbij een salaris tussen €1.800,- en €2.300,- bruto per maand. Naast de opleiding die je al volgt, biedt Faber de mogelijkheid om jezelf nog verder te ontwikkelen met behulp van diverse trainingen. Ben jij klaar voor zekerheid en een werkgever die jou waardeert als vakman? Sluit je dan aan bij de Faber familie!

Als leerling schilder houd jij je bezig met diverse werkzaamheden, schuren, gronden en aflakken. Daarnaast kun je ook denken aan sauzen en houtrotreparaties. Wij bieden schilderwerk in verschillende sectoren. Hierbij kun je denken aan projecten bij particulieren, groot onderhoud, maar ook nieuwbouw. Het is maar net wat jij het leukste vindt!

Ben jij de kandidaat

- Je volgt de schildersopleiding of bent bereid de opleiding te volgen
- Je bent bereid om je VCA te behalen
- In het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer is een pré
- Je wilt je graag nog verder ontwikkelen

Wat wij bieden

- Een salaris tussen de €1.800,- en €2.300,- bruto per maand
- Opleidingsmogelijkheden; VCA, houtrot cursus, hoogwerkcursus
- Deelname aan het Faber spaarprogramma; bij ieder gewerkt uur spaar je punten voor leuke cadeaus, uitjes en gereedschap
- Ieder jaar een gezellige barbecue met al jouw Faber collega's!

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar Tessa op 06 12 72 99 42 of e-mailen naar t.nelis@faberpersoneel.nl

Over Faber

Via Faber ga je als vakman in de bouw- en schildersbranche aan de slag bij de mooiste projecten bij jou in de buurt! Samen vinden wij de baan die bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier je werk kunt uitvoeren. Opleidings- en doorgroeimogelijkheden vinden wij heel belangrijk. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we elke dag een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen