Vacatures

Schilder

29-6-2020 Onderhoudsschilder Geldermalsen

Wat jij gaat doen

Voor een gerenommeerd schildersbedrijf uit Geldermalsen zijn we op zoek naar een onderhoudsschilder die van aanpakken weet. Daarnaast is het belangrijk dat je graag met mensen werkt. Naast het contact met je collega's, heb je namelijk veel contact met klanten. 

Wij bieden schilderwerk in verschillende sectoren. Hierbij kun je denken aan projecten bij particulieren en grootonderhoud bij bijvoorbeeld overheidsinstellingen, maar ook monumentale panden. Het is maar net wat jij het leukste vindt!  Wij kijken graag samen met jou naar wat het beste bij jou past. Jij bent onze specialist, wij jouw schakel!
 

Ben jij de kandidaat

  • Minimaal 1 tot 2 jaar ervaring als schilder (Geen ervaring? Bel of mail ons voor de mogelijkheden!)
  • Een afgeronde schildersvakopleiding is een pré   
  • In het bezit zijn van een rijbewijs en eigen vervoer is een pré

Wat wij bieden

  • Een salaris tussen € 2.500,- en € 3.500,- bruto per maand. Heb je nog geen of weinig ervaring, dan kijken wij samen naar jouw situatie welk salaris bij jou past.
  • Keuze mogelijkheden in het pensioen dat het beste bij jou past: Stipp, BPF Schilders
  • Mogelijkheden voor een vast contract bij goed functioneren
  • Trainingsprogramma’s: VCA, houtrotcursus, spuit cursus etc.
  • Deelname aan hét Faber spaarprogramma. Hierbij kun je sparen voor leuke uitjes, cadeaus of gereedschap. Je bouwt al punten op bij ieder gewerkt uur!
  • Ieder jaar een gezellige barbecue en kerstborrel met al jouw Faber collega’s!

Waar jij gaat werken

Ben jij een representatieve schilder, op zoek naar hét schilderwerk dat bij jou past? Dan ben je bij ons op het juiste adres.

Faber waardeert jouw vakmanschap! Wij bieden jou als schilder zekerheid, doordat je het hele jaar door een vast inkomen hebt. Ben je een ervaren schilder, dan verdien je een salaris van minimaal tussen de €2.500 en €3.500 bruto per maand en bij goed functioneren ligt jouw vaste contract al uitgeprint bij Faber klaar. Wij bieden jou de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen met behulp van trainingen. Daarnaast heb jij de keuze bij welk pensioenfonds je jouw pensioen gaat opbouwen. Klaar voor zekerheid en een werkgever die jou als specialist waardeert? Sluit je dan aan bij onze Faber familie!
 

Meer weten?

Ben jij nieuwsgierig en enthousiast geworden over de mogelijkheden bij Faber? Solliciteer dan snel op deze functie! Voor vragen kun je contact opnemen met Naomi van Deuveren – 06-12 07 46 23 of mailen naar n.vandeuveren@faberpersoneel.nl.

Over Faber

Via Faber ga je als vakman in de bouw- en schildersbranche aan de slag bij de mooiste projecten bij jou in de buurt! Samen vinden wij de baan die bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier je werk kunt uitvoeren. Opleidings- en doorgroeimogelijkheden vinden wij heel belangrijk. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we elke dag een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Naomi van Deuveren

Accountmanager

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen