Vacatures

Metselaar

29-6-2020 Metselaar Leeuwarden

Wat jij gaat doen

Wil jij zekerheid hebben in het werk wat je doet, daarvoor beloond worden en ook nog eens pensioen opbouwen?
Wij helpen jou graag hét timmerwerk te vinden wat bij jou past!

Faber waardeert jouw vakmanschap! Wij bieden jou als timmerman een salaris tussen de €2.500 en €3.500 bruto per maand en bij goed functioneren ligt jouw vast contract al uitgeprint bij Faber klaar. Wij bieden jou de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen met behulp van trainingen. Daarnaast heb jij de keuze bij welk pensioenfonds je jouw pensioen gaat opbouwen. Klaar voor zekerheid en een werkgever die jou als specialist waardeert? Sluit je dan aan bij onze Faber familie!


Wij zijn op zoek naar een ervaren metselaar voor in de omgeving van Leeuwarden! Hard werken en een goede werksfeer gaan hier goed samen. Het bedrijf zoekt een echte vakman die goed kan metselen en voegen. Jij bent met name bezig met het metselen en voegen van de buitenmuren van woningen. 
Heb je weinig ervaring als metselaar, maar wel wat vlieguren gemaakt? Ook dan komen we graag met je in contact. Zolang jij bereid bent om te leren en passie hebt voor het vak, willen we jou graag spreken.
.

Ben jij de kandidaat

Als jij de metselaar bent die wij zoeken dan woon je in ieder geval in de buurt van Leeuwarden. Verder:
  • Heb jij ervaring als metselaar òf een opleiding voor metselaar gedaan;
  • Kun jij precies en nauwkeurig werken;
  • Ben je sociaal en handig met een troffel ;);
  • Beschik je over een rijbewijs B met eigen vervoer;
  • In het bezit van een VCA of ben je bereid deze te halen.

Wat wij bieden

Faber heeft je veel te bieden als metselaar. Wij bieden loon conform de Bouw cao met pensioen en TijdSpaarFonds. Je maakt kans op een vaste aanstelling en we kijken graag met jou naar opleidingsmogelijkheden om jezelf te ontwikkelen als metselaar. Wij bieden daarnaast een heleboel persoonlijke aandacht. Heb je vragen? Dan mag je altijd contact opnemen. 

En daar blijft het niet bij. Met elk uur dat jij als metselaar via Faber werkt krijg je spaarpunten. Daarmee spaar je voor mooie cadeaus, zoals gereedschap, gadgets of een dagje uit. Geweldig toch?

Waar jij gaat werken

Het bedrijf waar je gaat werken is een middenklein bedrijf met korte lijnen. Er heerst een informele sfeer. Als jij de juiste instelling en drive hebt zijn er vele mogelijkheden.

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je contact opnemen met Murk de Vries via 06-82805470 of m.devries@faberpersoneel.nl

Over Faber

Via Faber ga je als vakman in de bouw- en schildersbranche aan de slag bij de mooiste projecten bij jou in de buurt! Samen vinden wij de baan die bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier je werk kunt uitvoeren. Opleidings- en doorgroeimogelijkheden vinden wij heel belangrijk. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we elke dag een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Murk de Vries

Accountmanager

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen