Vacatures

Zelfstandig schilder

26-11-2020 Onderhoudsschilder Zeeland

Wat jij gaat doen

Wil jij zekerheid hebben in het werk wat je doet, daarvoor beloond worden en ook nog eens pensioen opbouwen? Faber helpt jou graag hét schilderwerk te vinden wat bij jou past!

Faber waardeert jouw vakmanschap! Wij bieden jou als schilder het hele jaar door werk met een salaris tussen de €2.500,- en €3.500,- bruto per maand en bij goed functioneren maak jij kans op een vast contract bij Faber. Wij bieden jou de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen met behulp van trainingen. Daarnaast heb jij de keuze bij welk pensioenfonds je jouw pensioen gaat opbouwen. Ben jij klaar voor zekerheid en een werkgever die jou als specialist waardeert? Sluit je dan aan bij onze Faber Familie!

Onze opdrachtgever Schildersbedrijf Lindhout uit Bergen op Zoom is op zoek naar een zelfstandige schilder in de regio Zeeland. Het werk komt met name binnen in regio Goes, Middelburg, Vlissingen en Terneuzen. Vind jij het leuk om diversiteit in je werk te hebben en te werken op verschillende projecten in de nieuwbouw, onderhoud en bij particulieren? Dan ben je bij Lindhout aan het juiste adres!

Ben jij de kandidaat

-Minimaal 2 jaar ervaring als schilder
-Ervaring in zowel de nieuwbouw, het onderhoud als particulier is een pré
-In het bezit van een rijbewijs, eigen vervoer is een pré
-In het bezit van een VCA of bereid deze via Faber te behalen

Wat wij bieden

-Een salaris tussen €2.500,- en €3.500,- bruto per maand
-Keuze mogelijkheid in het pensioen dat het beste bij jou past; Stipp of BPF Schilders
-Kans op een vast contract bij goed functioneren
-Trainingsprogramma's; VCA, houtrotcursus, hoogwerker cursus etc.
-Deelname aan hét Faber Spaarprogramma. Hierbij kun je sparen voor leuke uitjes, cadeaus of gereedschap. Je bouwt al punten op bij ieder gewerkt uur!
-Ieder jaar een gezellig barbecue met al jouw Faber collega's!

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar Tessa op 06 12 72 99 42 of e-mailen naar t.nelis@faberpersoneel.nl

Over Faber

Via Faber ga je als vakman in de bouw- en schildersbranche aan de slag bij de mooiste projecten bij jou in de buurt! Samen vinden wij de baan die bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier je werk kunt uitvoeren. Opleidings- en doorgroeimogelijkheden vinden wij heel belangrijk. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we elke dag een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen