Vacatures

Timmerman 1

31-7-2020 Timmerman Drachten, Nederland

Wat jij gaat doen

In de omgeving van Drachten zijn wij voor een vastgoed bedrijf op zoek naar een onderhouds timmerman welke service hoog heeft zitten. Je gaat aan de hand van werkbonnen op pad met een bus naar de klanten thuis. Je bent de probleem oplosser, jij zorgt dat het nieuwe hang- en sluitwerk wordt aangebracht, deuren en ramen worden afgehangen, het nieuwe ruit gezet wordt en andere kleine timmerwerkzaamheden.
Aangezien je veel zelfstandig op pad bent is het belangrijk dat je goed met klanten overweg kan en red jij je met alle voorkomende timmerwerkzaamheden.

Ben jij de kandidaat

Voor deze functie als service timmerman zijn we op zoek naar iemand die: 
  • Zelfstandig kan werken met de alle voorkomende onderhoudsklussen
  • Meedenken met de klant
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • In het bezit is van een rijbewijs B(E)
  • In bezit is van VCA (of deze op onze kosten wil halen)

Wat wij bieden

Het gaat om een doorlopende functie als (service)timmerman, er is namelijk altijd wel klantenwerk wat aandacht nodig heeft.
 
  • Zelfstandige functie
  • Salaris en vakantiedagen conform SAG (schilders cao)
  • BPF pensioen vanaf dag 1
  • Mogelijkheden voor extra cursussen
Leuke werksfeer bij het bedrijf en bij Faber. Wij vinden ontwikkeling erg belangrijk en daarom bespreken wij graag met jou de opleidingsmogelijkheden. Daarnaast spaar jij als zelfstandig onderhoud timmerman bij ons met ieder gewerkt uur voor mooie cadeaus, hierbij kun je denken aan gereedschap, huishoudelijke apparatuur, uitjes en nog veel meer.

Waar jij gaat werken

Je komt als timmerman te werken bij een allround onderhoudsbedrijf die goed in de markt bekend staat. Er wordt goed met de timmerman meegedacht en gekeken waar iemands kwaliteiten liggen. Mocht je later willen doorgroeien naar een andere functie is dit zeker bespreekbaar.

Meer weten?

Wil jij je graag als timmerman inzetten om klanten blij te maken? Neem dan contact op met onderstaand contactpersoon en wie weet zit jij straks aan tafel voor een kennismaking.

Over Faber

Via Faber ga je als vakman in de bouw- en schildersbranche aan de slag bij de mooiste projecten bij jou in de buurt! Samen vinden wij de baan die bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier je werk kunt uitvoeren. Opleidings- en doorgroeimogelijkheden vinden wij heel belangrijk. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we elke dag een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Murk de Vries

Accountmanager

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen