Vacatures

Accountadviseur Groningen/Drenthe

7-8-2020 HBO Sales Groningen

Wat jij gaat doen

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de Sales? Sluit je dan aan bij onze Faber Familie!

Faber is per direct op zoek naar een fulltime (40 uur) Accountadviseur voor het gebied Groningen/Drenthe.

Wij zoeken een nieuw vast gezicht voor onze Timmermannen en Metselaars in de regio Groningen. Iemand die de vaste klanten beheert. De ambitie is om samen met jou het gebied verder uit te bouwen richting Drenthe. Jij bent dan verantwoordelijk voor de regio Groningen/Drenthe.

In deze functie houd jij je als Accountadviseur voornamelijk bezig met het acquireren van new business in de bouwbranche en het opbouwen en onderhouden van je eigen klantrelaties. Tevens houd jij je bezig met het werven en bemiddelen van potentiële vakkrachten. De werkzaamheden zijn erg divers. Zo heb je het ene moment een afspraak met een grote prospect klant en het andere moment voer je een sollicitatiegesprek met een potentiële vakkracht. Jij bent verantwoordelijk voor het gehele salestraject, waarbij de nadruk ligt op het binnenhalen van nieuwe zakenrelaties.

Bij Faber ontvang jij een salaris tussen de €2.350,- en €3.200,- bruto per maand. Tevens ontvang jij 13 ATV dagen per jaar waarvan de helft bij jouw salaris uitbetaald wordt. Bij aanvang krijg jij een jaarcontract en bij goed functioneren, maak jij kans op een vaste aanstelling bij Faber! De ontwikkeling van onze medewerkers staat hoog in het vaandel en daarom krijg jij van ons een 2-jarige Sales training van Kenneth Smit om jouw vaardigheden verder te ontwikkelen. Daarnaast krijg jij een telefoon, laptop, en auto van de zaak tot je beschikking.

Ben jij de kandidaat

Heb jij alles altijd Fantastisch geregeld, ben jij Ambitieus en wil jij graag je doelen overtreffen? Ben jij Bevlogen in alles wat je doet en kan je dit overbrengen op een Enthousiaste en Respectvolle manier? Dan ben jij een échte FABER!

Daarnaast beschik jij over:

 • Een afgeronde HBO opleiding
 • Minimaal 2 jaar (relevante) werkervaring
 • Kennis van-/interesse in wet- en regelgeving op het gebied van arbeidsrecht

Wat wij bieden

 • Een startsalaris tussen de €2.350,- en €3.200,- bruto per maand
 • 25 vakantiedagen per jaar aangevuld met 13 ATV dagen per jaar, waarvan de helft wordt uitbetaald   
 • Bij goed functioneren een vast contract na een jaar
 • 2-jarige Kenneth Smit opleiding om je Sales technieken verder te ontwikkelen
 • Een telefoon, laptop en auto van de zaak
 • Een bonus bij het behalen van de vestigingsdoelen
 • Ieder jaar een weekend weg met jouw Faber collega’s
 • Een lunch naar keuze op de vestiging op kosten van Faber


 

Waar jij gaat werken


Faber is dé specialist en bovendien marktleider op het gebied van arbeidsbemiddeling in de bouw- en schildersbranche. Met 13 vestigingen verspreid over Nederland en ons hoofdkantoor in Hooglanderveen hebben wij een landelijke dekking. Landelijk hebben wij ongeveer 1400 schilders aan de slag en onze ambitie is om dit aantal nog verder uit te bouwen. Wij doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen. Zo gaan wij elke dag een stap verder om persoonlijk het verschil te maken!

 

Meer weten?

Herken jij jezelf in bovenstaande vacature en wil jij je graag aansluiten bij de Faber familie? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatiebrief. Voor vragen kun je contact opnemen met Saskia van Beusekom via telefoon 06 46 74 55 99 of per e-mail s.vanbeusekom@employmentgroup.nl

Over Faber

Via Faber ga je als vakman in de bouw- en schildersbranche aan de slag bij de mooiste projecten bij jou in de buurt! Samen vinden wij de baan die bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier je werk kunt uitvoeren. Opleidings- en doorgroeimogelijkheden vinden wij heel belangrijk. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we elke dag een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Saskia van Beusekom

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen