Vacatures

Accountmanager

23-4-2021 HBO Sales Groningen

Wat jij gaat doen

Als accountmanager (bij Faber noemen we dat Accountadviseur) zorg je voor een glimlach bij onze vakkrachten en opdrachtgevers, de successen die we hierbij samen behalen worden groots gevierd.

Waarom zijn we op zoek
Wij zijn een gedreven, ambitieuze organisatie met groeiambitie en er liggen genoeg kansen om te groeien. Daarom zijn wij op zoek naar accountadviseurs die met ons mee willen groeien.


In de functie van accountadviseur houd jij je voornamelijk bezig met het werven en bemiddelen van vakbekwame schilders, timmermannen en metselaars. Het onderhouden van de relatie met (nieuwe) klanten én vakkrachten is een groot onderdeel van je rol.
Jouw belangrijkste taak is het tevreden houden van klant en vakkracht. Dit doe je door het uitvoeren van een aantal standaard taken, maar nog meer doe je dit door het geven van persoonlijke aandacht en het leveren van maatwerk. Als accountadviseur heb je het ene moment een afspraak met een directeur van een groot vastgoedbedrijf en het andere moment sta je gezellig te kletsen met één van je schilders. Dat maakt dat geen enkele werkdag bij Faber hetzelfde is.
Uiteraard geven wij jou de ruimte om zelf te ondernemen. Jij bepaalt dan ook voor een groot deel zelf hoe je de markt wil aanvliegen. Daarbij ondersteunen wij jou op dezelfde wijze als wij wensen dat jij onze opdrachtgevers en vakkrachten ondersteunt.
In deze functie ga jij met een voldaan gevoel naar huis omdat jij bijdraagt aan vakmanschap. Jij zorgt er namelijk voor dat vakmannen en vrouwen in staat zijn mooie, belangrijke bouwprojecten in Nederland te realiseren.

Ben jij de kandidaat

Voor iemand die nu met plezier werkzaam is als intercedent of accountmanager, maar graag meer aandacht zou willen geven aan zijn of haar klanten. Iemand die op zoek is naar meer diepgang en ruimte om echt te ondernemen. Daar is binnen Faber namelijk veel ruimte voor.
Heb jij die achtergrond niet? Ook dan kan Faber en de rol van accountadviseur interessant zijn. Tenminste, als je in bezit bent van een afgeronde HBO opleiding en je graag aan de slag wilt in een commerciële baan waarin de mens centraal staat

Wat wij bieden

Hoe wij de medewerkers centraal zetten?
Wij vertellen je dit graag persoonlijk. Nog liever laten wij onze medewerkers die (recentelijk) bij ons zijn gestart zelf aan het woord. Hun ervaringsverhalen vind je op www.werkenbijfaber.nl Uiteraard bieden we je ook een goed arbeidsvoorwaardenpakket.

Wat wij bieden:
  • Gerichte (sales) trainingen voor jouw professionele ontwikkeling;
  • Laptop/telefoon en een auto van de zaak, zodat je vooral heel veel buiten kunt zijn;
  • Salaris naar ervaring (tussen €2350,- en €3500,-);
  • Ieder jaar een weekend weg met jouw Faber collega’s;
  • Een lunch naar keuze op de vestiging op kosten van Faber;
  • Een werkomgeving waar succes en werkplezier hand in hand gaan;
  • Een functie waar je echt het verschil kan, mag en moet maken voor mensen;
  • Faber faciliteert jou, zodat jij je klant en vakkracht kunt ontzorgen.
  • Bij Faber zijn we écht betrokken en dat zie je terug in onze manier van werken en de persoonlijke aandacht die wij geven. Faber staat voor vakmanschap en wat jij doet is ook een vak!
Waar jij gaat werken

Als uitvalbasis voor je commerciële activiteiten werk je vanuit de vestiging van Faber in Groningen. Op deze locatie werk je samen met 5 enthousiaste collega’s die iedere dag het verschil maken in hun markt.

 

Waar jij gaat werken


Faber is het grootste schilderbedrijf én één van de grootste bouwbedrijven van Nederland. Maar dan wel zonder eigen bouw- of schilderprojecten. Uiteindelijk zijn wij dan ook een detacheerder.
Bij Faber staan de medewerkers centraal. Jij als toekomstig accountadviseur, maar ook onze timmermannen, schilders en metselaars. Want gaat het goed met de mens, dan is hij succesvol en thuis in zijn vak. Daarom kiezen wij er voor om juist daar het verschil te maken.


 

Meer weten?

Interesse?
Zie jij jezelf als accountadviseur ook dat verschil maken voor onze vakkrachten? Ben jij de intercedent, accountmanager en of enthousiasteling die wij zoeken? Dan ontvangen we graag je cv via onderstaande sollicitatie button.

Graag eerst meer weten?
Voor vragen kun je contact opnemen met onze HR business partner Saskia van Beusekom op
06 - 46 74 55 99 of per e-mail s.vanbeusekom@faberpersoneel.nl
 

Over Faber

Via Faber ga je als vakman in de bouw- en schildersbranche aan de slag bij de mooiste projecten bij jou in de buurt! Samen vinden wij de baan die bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier je werk kunt uitvoeren. Opleidings- en doorgroeimogelijkheden vinden wij heel belangrijk. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we elke dag een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Saskia van Beusekom

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen