Vacatures

Accountadviseur Apeldoorn Schilders

8-12-2020 HBO Sales Apeldoorn

Wat jij gaat doen

 
Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de Sales? Sluit je dan aan bij onze Faber Familie!
 
Faber is per direct op zoek naar een fulltime (40 uur) Accountadviseur voor onze vestiging in Apeldoorn. Bij Faber start jij met een salaris van minimaal € 2.350,- bruto per maand. Tevens ontvang jij 13 ATV dagen per jaar waarvan de helft bij jouw salaris uitbetaald wordt. Bij aanvang krijg jij een jaarcontract en bij goed functioneren maak jij kans op een vaste aanstelling bij Faber! De ontwikkeling van onze medewerkers staat hoog in het vaandel en daarom krijg jij van ons een 2-jarige Sales training van Kenneth Smit om jouw vaardigheden verder te ontwikkelen. Daarnaast krijg jij een telefoon, laptop, en auto van de zaak tot je beschikking.

Zelfstandig acquireren van new business in de schilderbranche, successen (groots) vieren met collega’s én een glimlach toveren op het gezicht van onze schilders. Zo ziet je baan als Accountadviseur bij ons eruit. Vestiging Apeldoorn draait goed en wil nu naar een hoger niveau. Om groei te realiseren is Faber op zoek naar een nieuwe collega die iedere dag weer het verschil wil maken voor zowel klant als schilder. De ambitie is om samen met jou de vestiging verder uit te bouwen. Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor de Stedendriehoek Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Daarnaast bestorm je ook de markt in Midden Flevoland.
 
In de functie van Accountadviseur houd jij je voornamelijk bezig met het werven en bemiddelen van vakbekwame schilders en het acquireren van new business bij potentiële klanten. Bovendien onderhoud je de relatie met jouw klanten én schilders om in te spelen op veranderingen en kansen te signaleren.
De werkzaamheden zijn afwisselend en geen dag is hetzelfde. Het ene moment heb je een afspraak met een directeur van een groot vastgoedbedrijf en het andere moment sta je op de bouw om een bezoek te brengen aan een schilder óf klant. Juist daarom is het belangrijk dat je kan communiceren op verschillende niveaus.

Kortom: je bent verantwoordelijk voor het hele salestraject, waarbij je zelf mag bepalen hoe jij de markt aanvliegt!
 

Ben jij de kandidaat

Heb jij je zaken Fantastisch geregeld en ben jij Ambitieus? En wil jij graag op een Bevlogen en Enthousiaste manier met Respect voor vakman, klant en collega, je doelen overtreffen? Dan ben jij een échte FABER!

Daarnaast beschik jij over:

  • Een afgeronde HBO opleiding
  • Minimaal 2 jaar (relevante) werkervaring
  • Kennis van-/interesse in wet- en regelgeving op het gebied van arbeidsrecht

Wat wij bieden

  • Een startsalaris vanaf € 2.350,- bruto per maand  
  • 25 vakantiedagen per jaar aangevuld met 13 ATV dagen, waarvan de helft wordt uitbetaald per maand  
  • Bij goed functioneren een vast contract na een jaar
  • 2-jarige Kenneth Smit opleiding om je Sales technieken verder te ontwikkelen
  • Een telefoon, laptop en auto van de zaak
  • Een bonus bij het behalen van de vestigingsdoelen

Waar jij gaat werken

Bij Faber. De beste werkgever in de bouw en schildersbranche. Wij hebben diep respect voor vakmanschap en zijn trots! Trots op onze vakmensen, onze opdrachtgevers én onze medewerkers. We doen het elke dag beter en zijn altijd in ontwikkeling. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.  

Meer weten?

Herken jij jezelf in bovenstaande vacature en wil jij je graag aansluiten bij de Faber familie? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatiebrief. Voor vragen kun je contact opnemen met Saskia van Beusekom via telefoon 06 46 74 55 99 of per e-mail s.vanbeusekom@employmentgroup.nl

Over Faber

Via Faber ga je als vakman in de bouw- en schildersbranche aan de slag bij de mooiste projecten bij jou in de buurt! Samen vinden wij de baan die bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier je werk kunt uitvoeren. Opleidings- en doorgroeimogelijkheden vinden wij heel belangrijk. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we elke dag een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Saskia van Beusekom

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen