Vacatures

Timmerman onderhoudswerkzaamheden

11-6-2019 Timmerman Drachten

Wat jij gaat doen

Wil jij zeker zijn van een baan als timmerman ná de bouwvak? Dit bouwbedrijf denkt daar nú al over na en wil graag met gemotiveerde timmerlieden in gesprek om de planning alvast rond te maken. 
Bij dit onderhoudsbedrijf houd jij je als timmerman voornamelijk bezig met werkzaamheden zoals het plaatsen van hang- en sluitwerk, dorpels vervangen, isolatie aanbrengen en aftimmeren. Dit doe je vaak samen met een collega timmerman of assistent timmerman. De meeste klussen zijn voor woningcoöperaties, hierdoor is het belangrijk dat je goed met de bewoners overweg kan en netjes kan werken. 

Ben jij de kandidaat

  • ervaren timmerman met ervaring in onderhoudswerk
  • een bouwgerichte opleiding is mooi meegenomen, belangrijker vinden ze werkervaring
  • representatief en klantgericht
  • rijbewijs en vca zijn een pré

Wat wij bieden

Jij wordt als zelfstandige onderhoud timmerman verloond conform inleners cao beloond, dit betekent voor jou dat je:
  • salaris conform SAG ontvangt, dus tussen de €2500,00 en €2900,00 bruto per maand afhankelijk van je opleiding en ervaring;
  •  BPF pensioen krijgt vanaf de eerste dag;
  •  vakantiedagen en ATV conform SAG
Wij vinden ontwikkeling erg belangrijk en daarom bespreken wij graag met jou de opleidingsmogelijkheden. Daarnaast spaar jij als zelfstandig onderhoud timmerman bij ons met ieder gewerkt uur voor mooie cadeaus, hierbij kun je denken aan gereedschap, huishoudelijke apparatuur, uitjes en nog veel meer.

Meer weten?

Wil jij werken bij dit onderhoudsbedrijf? Reageer dan snel op deze vacature. Voor vragen kun je bellen of een bericht sturen naar onderstaand contactpersoon.

Over Faber

Faber is dé werkgever in de bouw- en schildersbranche waar alles fantastisch geregeld is. Wij zorgen ervoor dat jij, als vakman, op de mooiste klussen aan de slag gaat. Wij zoeken samen met jou een baan die echt bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier optimaal je werk kan uitvoeren. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Marijke Boersma

Accountmanager

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen