Vacatures

Restauratie Renovatie Timmerman

12-6-2019 Timmerman Heerenveen

Wat jij gaat doen

In de omgeving van Leeuwarden is een klant van ons op zoek naar een goede aanvulling voor het team aan vakkundige timmerlieden. Zij werken met name aan restauratie- en verbouwprojecten zoals een oude boerderij of monumentaal pand. Het huidige team bestaat met name uit ervaren en vakkundige Friese timmerlieden met passie voor het ambachtswerk. In verband met de teamsamenstelling zijn ze met name op zoek naar iemand die het ambacht vak graag wil leren en bijvoorbeeld net klaar is met de opleiding.
Uiteraard staan ze open voor iemand met meer kennis en ervaring. 

Ben jij de kandidaat

Voor de ideale samenstelling van het team zoeken ze een assistent timmerman die: 
  • beschikt over rijbewijs en eigen vervoer naar het bedrijf
  • een opleiding in de bouw heeft afgerond
  • netjes en nauwkeurig kan werken
Ben jij nu nog elders aan het werk en wil je de stap pas na de bouwvak maken? Dat kan! Ze gaan graag van te voren al met jou in gesprek zodat jij weet waar je aan toe bent en zij je alvast in kunnen plannen.

Wat wij bieden

Jij wordt als assistent timmerman verloond conform de Bouw CAO, dit betekent voor jou dat je:
  • salaris conform Bouw CAO ontvangt, tussen de €2300,- en €2700,- bruto per maand.
  • BPF pensioen krijgt vanaf de eerste dag;
  • de keuze hebt voor TijdSpaarFonds (100%, 55% of 0%);
  •  vakantiedagen conform Bouw CAO
Wij vinden ontwikkeling erg belangrijk en daarom bespreken wij graag met jou de opleidingsmogelijkheden. Daarnaast spaar jij als assistent timmerman bij ons met ieder gewerkt uur voor mooie cadeaus, hierbij kun je denken aan gereedschap, huishoudelijke apparatuur, uitjes en nog veel meer.

Waar jij gaat werken

Je komt in een collegiaal team terecht, de meeste timmerlieden zijn van Friese afkomst, het is een pré als je Fries verstaat. Bouwen doe je samen en deze sfeer hangt er in het hele bouwbedrijf, de eigenaar werkt veelal nog mee op de verschillende projecten.

Meer weten?

Zie jij jezelf al timmerwerkzaamheden uitvoeren aan een mooie oude boerderij? Neem dan snel contact op met onderstaand contactpersoon om een kennismaking in te plannen. 

Over Faber

Faber is dé werkgever in de bouw- en schildersbranche waar alles fantastisch geregeld is. Wij zorgen ervoor dat jij, als vakman, op de mooiste klussen aan de slag gaat. Wij zoeken samen met jou een baan die echt bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier optimaal je werk kan uitvoeren. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Marijke Boersma

Accountmanager

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen