Vacatures

Bouwhulp schuine daken

12-6-2019 Dakdekker Hurdegaryp

Wat jij gaat doen

Wij zoeken voor een Dakdekkersbedrijf schuine daken een handige assistent die weet van doorpakken. Je gaat de dakdekkers en timmerlieden helpen. Zo zaag je panlatten op maat, plaats je ze en leg je vervolgens de pannen op het dak. 
Het is een groep van vakmensen die vol energie op het dak staan en je graag hun vak leren. Als je handig bent en al enige ervaring hebt in de bouw dan kan je hier intern opgeleid worden tot timmerman of dakdekker schuine daken. Met de vele dakkapellen die ze plaatsen, isolatie die ze aanbrengen, dakgoten en windveren is er genoeg timmerwerk namelijk.

Ben jij de kandidaat

Dan ben je positief ingesteld en voel jij je op je gemak op het dak!
Inzet en motivatie vinden ze erg belangrijk.
Je woont in de buurt van Hurdegaryp, Leeuwarden of Buitenpost en beschikt over eigen vervoer naar de klus.

Wat wij bieden

Als hulpkracht of assistent krijg je het volgende;
  • Wij bieden loon conform de cao tussen de €2000,- en de €2300,- bruto per maand. 
  • Je bouwt vanaf dag één pensioen op.
  • Wij vinden ontwikkeling erg belangrijk en daarom bespreken wij graag met jou de opleidingsmogelijkheden. Het dakdekkersbedrijf is een erkend leerbedrijf dus voldoende ondersteuning.
Daarnaast spaar jij als bouwhulp of assistent dakdekker bij ons met ieder gewerkt uur voor mooie cadeaus, hierbij kun je denken aan gereedschap, huishoudelijke apparatuur, uitjes en nog veel meer.

Waar jij gaat werken

Je komt te werken in een enthousiast en hardwerkend team dat op zijn tijd ook gerust een grap met elkaar uithaalt. Met een pro-actieve houding en een goed gevoel voor humor vindt je vast snel je plek in het team.

Wil jij graag een dag meelopen om te kijken of het werk of het team bij je past? Dat kan!

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Over Faber

Faber is dé werkgever in de bouw- en schildersbranche waar alles fantastisch geregeld is. Wij zorgen ervoor dat jij, als vakman, op de mooiste klussen aan de slag gaat. Wij zoeken samen met jou een baan die echt bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier optimaal je werk kan uitvoeren. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Marijke Boersma

Accountmanager

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen