Vacatures

Particuliere timmerman

13-6-2019 Timmerman 8265 MR

Wat jij gaat doen

Als timmerman ga je bij dit bouwbedrijf aan de slag in de particuliere sector. Je begint je dag op de zaak, bekijkt waar je heen gaat en stapt samen met je collega timmerman op de bus. 
Eenmaal bij de klant aangekomen bespreek je wat er gebeuren moet en ga je samen met je collega aan de slag. Tussendoor een keer koffietijd aan de keukentafel en later op de dag pak je je broodtrommel erbij. 
's Middags maak je de klus af en sluit je weer af op de zaak. Je bespreekt de werkzaamheden en kijkt alvast naar waar jullie de volgende dag heengaan.

Ben jij de kandidaat

Om samen met je collega timmerman op pad te kunnen verwacht dit bouwbedrijf dat je: 
  • zelfstandig of in een koppel aan het werk kan
  • nauwkeurig en netjes kan werken (je bent immers bij iemand anders in huis aan het werk)
  • beschikt over rijbewijs B en naar de zaak kan komen

Wat wij bieden

Jij wordt als zelfstandig timmerman verloond conform de Bouw CAO, dit betekent voor jou dat je:
  •  salaris conform Bouw CAO ontvangt, dus tussen de €2700,- en €2900,- bruto per maand afhankelijk van je opleiding en ervaring;
  •  BPF pensioen krijgt vanaf de eerste dag;
  • de keuze hebt voor TijdSpaarFonds (100%, 55% of 0%);
  • vakantiedagen conform Bouw CAO

Wij vinden ontwikkeling erg belangrijk en daarom bespreken wij graag met jou de opleidingsmogelijkheden. Daarnaast spaar jij als timmerman bij ons met ieder gewerkt uur voor mooie cadeaus, hierbij kun je denken aan gereedschap, huishoudelijke apparatuur, uitjes en nog veel meer.

Meer weten?

Ben jij de timmerman die blij wordt van particuliere projecten? De ene keer een enkel nieuwbouwhuis, de volgende keer een mooie renovatie. 
Neem dan contact met ons op en dan spreken we de vacature graag met je door. 

Over Faber

Faber is dé werkgever in de bouw- en schildersbranche waar alles fantastisch geregeld is. Wij zorgen ervoor dat jij, als vakman, op de mooiste klussen aan de slag gaat. Wij zoeken samen met jou een baan die echt bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier optimaal je werk kan uitvoeren. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Marijke Boersma

Accountmanager

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen