Vacatures

Timmerman

14-2-2020 Timmerman Heerenveen

Wat jij gaat doen

Bij dit bouwbedrijf stap je 's ochtends samen met je collega in de werkbus en ga je naar de klant, hier voer je de werkzaamheden uit bij de klant thuis. Bijvoorbeeld een aanbouw, verbouwing of renovatie; regelmatig worden ook boerderijen onder handen genomen en weer mooi opgeleverd. Het werkgebied is voor het grootste gedeelte rondom Heerenveen. Voor de afwisseling hebben ze ook enkele nieuwbouw woningen in de planning staan. Het bedrijf bestaat momenteel uit ongeveer 15 - 20 timmerlieden. Als je een specifieke voorkeur hebt qua werkzaamheden proberen ze hier zo goed mogelijk rekening mee te houden. Top toch? 

Ben jij de kandidaat

Ter uitbreiding van de ploeg timmerlieden zijn ze op zoek naar een zelfstandig timmerman die: 
  • (redelijk) zelfstandig kan werken, je kan voor moeilijke beslissingen natuurlijk altijd even overleggen met de uitvoerder
  • verantwoordelijk met zijn werk omgaat, je krijgt namelijk veel vrijheden om naar eigen inzicht te werken
  • goed gehumeurd is

Wat wij bieden

Jij wordt als timmerman verloond conform de Bouw CAO, dit betekent voor jou dat je:
  • salaris conform Bouw CAO ontvangt, dus tussen de €2500,00 en €2900,00 bruto per maand afhankelijk van je opleiding en ervaring;
  • BPF pensioen krijgt vanaf de eerste dag;
  • de keuze hebt voor TijdSpaarFonds (100%, 55% of 0%);
  • vakantiedagen conform Bouw CAO

Wij vinden ontwikkeling erg belangrijk en daarom bespreken wij graag met jou de opleidingsmogelijkheden. Daarnaast spaar jij als vakman bij ons met ieder gewerkt uur voor mooie cadeaus, hierbij kun je denken aan gereedschap, huishoudelijke apparatuur, uitjes en nog veel meer.

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Over Faber

Faber is dé werkgever in de bouw- en schildersbranche waar alles fantastisch geregeld is. Wij zorgen ervoor dat jij, als vakman, op de mooiste klussen aan de slag gaat. Wij zoeken samen met jou een baan die echt bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier optimaal je werk kan uitvoeren. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Murk de Vries

Accountmanager

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen