Vacatures

Bouwhulp Utrecht

19-8-2019 Bouwhulp/opruimer Utrecht

Wat jij gaat doen

Voor een groot bouwbedrijf dat landelijk actief zijn wij opzoek naar een gemotiveerd bouwhulp. De unieke projecten die zij uitvoeren zijn groot en uitstekend georganiseerd. Om de werkzaamheden goed te laten verlopen zijn zij op zoek naar gemotiveerde bouwhulp. Op deze grote bouwprojecten ga jij als bouwhulp samenwerken in gemotiveerd team, waarmee jij je werk gaat uitvoeren onder leiding van de uitvoerder. De locatie van het werk is door de gehele randstad, hierbij kun je onder andere denken aan Amersfoort, Utrecht, Hilversum, Gouda en Woerden. 

Ben jij de kandidaat

Dan ben jij een bouwhulp die enthousiast is, weet van aanpakken en wil er elke dag iets moois van wilt maken! 

Wat wij bieden

Als bouwhulp wordt jij verloond conform de Bouw CAO, dit betekent voor jou dat je:
- salaris conform Bouw CAO ontvangt, dus tussen de €1700,00 - €2400,00 / maand.
- BPF pensioen vanaf dag 1 opbouwt;
- de keuze hebt voor TijdSpaarFonds (100%, 55% of 0%);
- 25 vakantiedagen;
- 20 ATV dagen;
- 3 kort verzuim dagen;
- 10 of 13 seniorendagen als jij daar recht op hebt.

Daarnaast spaar je bij ons met ieder gewerkt uur voor mooie cadeaus, hierbij kun je denken aan gereedschap, huishoudelijke apparatuur, uitjes en nog veel meer. Wij vinden ontwikkeling erg belangrijk en daarom bespreken wij graag met jou de opleidingsmogelijkheden. 

Meer weten?

Wij gaan graag met jou vrijblijvend een gesprek aan om de mogelijkheden te bespreken om als bouwhulp aan de slag te gaan, de koffie staat klaar. Voor vragen of het inplannen van een gesprek kun je bellen naar Ruben Kruithof of Jeroen de Harder via 033-3031177, mailen naar r.kruithof@faberpersoneel.nl of solliciteer en wij nemen snel contact met jou op. 

Over Faber

Faber is dé werkgever in de bouw- en schildersbranche waar alles fantastisch geregeld is. Wij zorgen ervoor dat jij, als vakman, op de mooiste klussen aan de slag gaat. Wij zoeken samen met jou een baan die echt bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier optimaal je werk kan uitvoeren. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Ruben Kruithof

Accountmanager

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen