Vacatures

Heier

19-8-2019 Overig Utrecht

Wat jij gaat doen

Een bouwbedrijf uit de omgeving van Utrecht is op zoek naar een ervaren heier. De heier die zij zoeken gaat samenwerken in een koppel met een andere ervaren heier, samen zijn jullie dan verantwoordelijk voor het grondwerk. Zij vinden het belangrijk dat jij als heier een goede klik hebt met je nieuwe collega's. De actuele werken zijn in Utrecht, Maarssen, Nieuwegein, Montfoort, Zeist en Culemborg.
 

Ben jij de kandidaat

Dan ben jij een vrolijke heier die er elke dag wat moois van wilt maken en niet kan wachten om aan de slag te gaan!

Wat wij bieden

Als heier word jij verloond conform de Bouw CAO, dit betekent voor jou dat je:
- salaris conform Bouw CAO ontvangt, dus tussen de €2300,00 - €2500,00 / maand;
- BPF pensioen vanaf dag 1 opbouwt;
- de keuze hebt voor TijdSpaarFonds (100%, 55% of 0%);
- 25 vakantiedagen;
- 20 ATV dagen;
- 3 kort verzuim dagen;
- 10 of 13 seniorendagen als jij daar recht op hebt.

Daarnaast spaar jij als heier bij ons met ieder gewerkt uur voor mooie cadeaus, hierbij kun je denken aan gereedschap, huishoudelijke apparatuur, uitjes en nog veel meer. Wij vinden ontwikkeling erg belangrijk en daarom bespreken wij graag met jou de opleidingsmogelijkheden. 

Meer weten?

Wij gaan graag met jou vrijblijvend een gesprek aan om de mogelijkheden te bespreken, de koffie staat klaar. Voor vragen of het inplannen van een gesprek kun je bellen naar Ruben Kruithof of Jeroen de Harder via 033-3031177, mailen naar r.kruithof@faberpersoneel.nl of solliciteer en wij nemen snel contact met jou op. 

Over Faber

Faber is dé werkgever in de bouw- en schildersbranche waar alles fantastisch geregeld is. Wij zorgen ervoor dat jij, als vakman, op de mooiste klussen aan de slag gaat. Wij zoeken samen met jou een baan die echt bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier optimaal je werk kan uitvoeren. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Sjoerd Tros

Junior Accountmanager

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen