Vacatures

Vestigingsmanager

9-9-2019 HBO Sales Vlissingen, Nederland

Wat jij gaat doen

Ben jij ondernemend en ambitieus? Voel je je thuis in de arbeidsbemiddeling en ben je commercieel gedreven vanuit persoonlijke betrokkenheid? Dan ben jij een echte Faber!
Wij zijn de absolute specialist en bovendien marktleider op het gebied van personeelsbemiddeling in de bouw en schildersbranche. Wij groeien. En hard ook! We hebben ambitieuze doelstellingen en om die waar te maken hebben we collega’s nodig. Mensen die minstens zo ambitieus zijn als wij zelf.

Onze energieke regiomanager in het Zuiden is samen met Tessa en Marijn verantwoordelijk voor de vestiging in Vlissingen. Elke dag word er gewerkt met passie en enthousiasme aan de groei van deze regio. En dat loont! Nu zoeken ze versterking voor het team in Vlissingen. Een nieuwe collega in de rol van Vestigingsmanager.
Let op: Wij zoeken voor de invulling van deze vacature iemand met ambities, zowel op commercieel als op persoonlijk vlak. Iemand die blij wordt van ambitieuze & commerciële doelstellingen waarbij onze 2000 vakmensen te allen tijde centraal staan. Wij zijn er namelijk voor hen in alles wat zij doen, wij kennen ze en begrijpen ze. Wij weten wat er speelt in de branche en spreken dezelfde taal. 
Als dat jou nieuwsgierig maakt, dan ben je al 1 stap dichterbij. Nieuwsgierige mensen hebben van nature de intentie om te ontdekken, te onderzoeken en oprecht interesse te tonen. Daar worden wij blij van.

We zijn niet vies van hard werken en al helemaal niet van een vrijdagmiddagborrel. Op een lege maag kan je niet werken. De lunch is daarom altijd goed verzorgd.

Wat je precies gaat doen als Vestigingsmanager is bijna niet samen te vatten, elke dag is anders. Maar je belangrijkste kerntaken zijn:

 • Acquisitie en relatiebeheer
 • Werven en bemiddelen van vakmensen (“jouw jongens”)
 • Aansturen van de intercedenten
 • Plannen maken voor de vestiging
 • Plezier hebben in wat je doet

Ben jij de kandidaat

Voor de invulling van deze vacature verwachten wij dat je eigenaarschap pakt in alles wat je doet en wilt bereiken. Dat betekent dat jij alles fantastisch hebt geregeld; zowel voor je jongens als voor je opdrachtgevers. We hebben grote dromen en verwachten van jou dat jij die ook hebt.
Dankzij jouw inzet, betrokkenheid en enthousiasme creëer vanzelfsprekend langdurige relaties met hen.
Voor deze functie is het ook belangrijk dat je de Zeeuwse markt kent en weet waar je de kandidaten uit de markt kunt trekken. Dit ben jij in de rol van Vestigingsmanager:

 • Je bent hbo afgestudeerd;
 • Je hebt tussen de 2 en 5 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur als (Senior) Intercedent in de arbeidsbemiddeling en bent toe aan de volgende stap (Vestigingsmanager);
 • Je hebt kennis van / interesse in wet- en regelgeving op het gebied van arbeidsrecht;
 • Van nature ben je een nieuwsgierig persoon;
 • Je hebt een echte ondernemersmentaliteit;
 • Je staat met beide benen op de grond en deinst er niet voor terug om met je voeten in de klei te staan (lees: op de steiger te staan);
 • Je werkt graag met collega’s in een klein team;
 • Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift;
 • Je bent fulltime beschikbaar.

Wat wij bieden

 • Je ontvangt een goed maandsalaris. Dit wordt uitgebreid met een riante bonusregeling op basis van behaalde vestigingsdoelstellingen en je functie;
 • Daar bovenop ontvang je een aantrekkelijk secundair arbeidsvoorwaardenpakket met o.a. een onkostenvergoeding, 25 vakantiedagen, 13 ATV dagen (waarvan de helft (6,5 dag) wordt uitbetaald in de vorm van salaris, dit is 2,5% van het bruto salaris), pensioenregeling, uitgebreid benefitpakket;
 • Auto en telefoon van de zaak;
 • Volop ontwikkelingsmogelijkheden; onder andere een 2-jarige opleiding m.b.t. commerciële vaardigheden bij Kenneth Smit en vakgerichte opleidingen waardoor jij je snel ontwikkelt in het vak;
 • Een uitdagende baan met afwisselend werk in een omgeving die continu in ontwikkeling is.

Waar jij gaat werken

Bij Faber. De beste werkgever in de bouw en schildersbranche. Wij hebben diep respect voor vakmanschap en zijn trots! Trots op onze vakmensen, onze opdrachtgevers en onze medewerkers. We doen het elke dag beter en zijn altijd in ontwikkeling. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.  

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Over Faber

Faber is dé werkgever in de bouw- en schildersbranche waar alles fantastisch geregeld is. Wij zorgen ervoor dat jij, als vakman, op de mooiste klussen aan de slag gaat. Wij zoeken samen met jou een baan die echt bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier optimaal je werk kan uitvoeren. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Rachelle Stuifzand

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen