Vacatures

Spoed!! Schilder gezocht Limmen

11-9-2019 Onderhoudsschilder Limmen

Wat jij gaat doen

Ben jij een onderhoudsschilder die van aanpakken weet? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een schildersbedrijf in de regio Limmen zijn wij op zoek naar een schilder met ervaring. Daarnaast moet het jouw aanspreken om met mensen te werken. Want naast het contact met jouw collega's, heb jij ook regelmatig contact met de klant. 
 

Ben jij de kandidaat

Dan ben jij communicatief vaardig en een vakman die op en top gemotiveerd is. Daarnaast heb jij ervaring in de schildersbranche en woon je in de omgeving van Limmen. 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een vaste werkplek voor een langere periode. Wij zorgen ervoor dat jij goed verloond wordt en dat jouw salaris altijd op tijd op jouw rekening staat. Mocht je je loon onverwachts of structureel eerder op jouw rekening willen hebben i.p.v tot het eind van de maand te moeten wachten? Dan is dit bij ons geen enkel probleem! Wij zetten onze vakman 'centraal' en proberen jou overal in tegemoet te komen. Heb jij vragen of opmerkingen? Zijn er zaken waar jij tegenaan loopt? Dan staan wij altijd voor jou klaar!

Hieronder ook enkele andere unieke arbeidsvoorwaarden welke wij aanbieden;

* Twee opleidingen per jaar (VCA, houtrot, etc..)
* Pensioenkeuze.
* Uitbetaald krijgen wanneer jij wilt. 
* Doorgroeimogelijkheden naar een vast contract.
* Keuze uit topbedrijven waar jij mag werken.
* Collectieve zorgverzekering.
* Hypotheek d.m.v. perspectiefverklaring.


 

Waar jij gaat werken

De variatie is groot, wij hebben zowel particulieren bedrijven als onderhoudsbedrijven. De keuze voor het bedrijf maken we samen op basis van jouw wensen. Voor de ene vakman is het particuliere werk namelijk helemaal fantastisch terwijl de ander vakman anders zich zelf het prettigst voelt in een ploeg op bijv. renovatiewerkzaamheden of het grotere onderhoud.
 
 

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over deze vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Over Faber

Faber is dé werkgever in de bouw- en schildersbranche waar alles fantastisch geregeld is. Wij zorgen ervoor dat jij, als vakman, op de mooiste klussen aan de slag gaat. Wij zoeken samen met jou een baan die echt bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier optimaal je werk kan uitvoeren. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Stephan Notmeijer

Accountmanager

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen