Vacatures

Faber | Leerling schilder | Omgeving Breukelen

28-5-2020 Onderhoudsschilder Breukelen, Nederland

Wat jij gaat doen

Ben jij een onderhoudsschilder die van aanpakken weet?
Of ben jij de ruw geschilderde diamant die nog gepolijst moet worden?

Kortom wil of kan je al schilderen?
Dan heb je meteen onze aandacht! Voor een schildersbedrijf in regio Breukelen zijn we op zoek naar een (beginnend) Schilder. Je moet het leuk vinden om met mensen te werken. Je hebt namelijk niet alleen veel contact met klanten, maar ook met je leuke collega’s!
 

Ben jij de kandidaat

Jij bent de perfecte kandidaat als:
  • je flink gemotiveerd bent;
  • je in de omgeving van Breukelen woont;

Wat wij bieden

  • Een vaste plek voor een langere tijd;
  • Je ontvangt salaris conform de Schilders cao;
  • Het loon wordt altijd op tijd op je rekening gestort.
  • Als er iets is waar je tegenaan loopt, staan wij altijd voor je klaar!
  • Het grote netwerk van Faber
  • Gratis Cursussen om jou nog verder te ontwikkelen (VCA, Glaszetten, kitten, Houtherstel enzv.)
  • Een Loyaliteitsprogramma: Iedere werkdag spaar jij punten. Deze spaarpunten wissel je in voor de mooiste en leukste cadeaus.

Waar jij gaat werken

Dit bepaal jij bij ons zelf!
Een vakman weet heel goed wat hij wilt en wat niet.  Daarom willen wij jou als Schilder helpen en zoeken wij binnen ons uitgebreide netwerk naar een passende werkplek voor jou! Jij verteld wat je graag wilt doen en wij zetten jou dan in je kracht.
 

Meer weten?

Ben jij schilder of wil je graag schilder worden en hebben wij je interesse gewekt met deze vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Over Faber
Wij zorgen ervoor dat jij, als vakman, op de mooiste klussen aan de slag gaat.

Faber is dé werkgever in de bouw- en schildersbranche waar alles fantastisch geregeld is. Met ruim 2000 vakmensen aan het werk dé marktleider op het gebied van personeelsbemiddeling in de bouw- en schildersbranche.

Wij zoeken samen met jou een baan die echt bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier optimaal je werk kan uitvoeren. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we een stap verder om persoonlijk het verschil te maken. Bovendien maken we het je gemakkelijk: bij ons betaal jij jezelf wanneer je wilt en geef je geautomatiseerd je kilometers door.

 Wij zitten verspreid over het hele land en steken graag onze handen uit de mouwen.

 

Over Faber

Via Faber ga je als vakman in de bouw- en schildersbranche aan de slag bij de mooiste projecten bij jou in de buurt! Samen vinden wij de baan die bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier je werk kunt uitvoeren. Opleidings- en doorgroeimogelijkheden vinden wij heel belangrijk. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we elke dag een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen