Vacatures

Schilder worden met erkend certificaat en leren met theorie

2-12-2019 Onderhoudsschilder Naarden

Wat jij gaat doen

Het vinden van passend werk is niet altijd gemakkelijk. Zeker als je geen relevante opleiding of ervaring hebt. Als je graag aan de slag wilt dan helpt Faber je met een praktijkgerichte opleiding in de schilder- en onderhoudsbranche. De schildersbranche is een ontzettend mooie branche om in te werken. Je komt veel buiten, je werkt met je handen, je kunt ergens de laatste 'finishing touch' aan geven en je maakt veel klanten blij met je komst en je werk. Schilderen is een vak waar je voor moet leren en waar veel techniek bij komt kijken. 

Via deze vacature kun je je aanmelden en samen met Faber kijken of je in aanmerking komt voor een opleidingstraject. Als je de geschikte kandidaat blijkt te zijn, start je in de praktijkopleiding en werk je samen met de praktijkopleider aan de basisvaardigheden van het schildersvak. Na goed gevolg van deze periode volgt aansluitend een arbeidscontract van 6 maanden bij Faber, waarin we jou bij een schildersbedrijf gaan plaatsen waar je de door jou aangeleerde technieken in de praktijk kunt brengen. Wij begeleiden je na het traject graag verder naar een volwaardig vakman in de schildersbranche. Tot aan je pensioen ben je welkom bij Faber!
 

Ben jij de kandidaat

Jij bent ons nieuwe schildertalent als:
 • je een passie hebt voor ‘werken met je handen’;
 • je de wil hebt om een ambacht uit te oefenen;
 • je doorzettingsvermogen hebt;
 • je een goede gezondheid, geen fysieke beperkingen en geen hoogtevrees hebt.

Wat wij bieden

 • Een opleiding geheel op maat met behoud van uitkering
 • Een opleidingstraject van maximaal 38 dagen
 • Aanvullende betaald werk conform Schilders CAO voor minimaal zes maanden
 • Werken bij een erkend leerbedrijf
 • Werken bij bedrijven die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan
 • Werken in teamverband
 • Afwisselend werk; van onderhoudsschilderwerk, nieuwbouw, renovatie, tot aan woningbouw of particulier schilderwerk
 • Branche erkend certificaat bij afronding van je opleiding
 • Een scholingsovereenkomst

 

Waar jij gaat werken

Faber is met ruim 2000 vakmensen aan het werk dé marktleider op het gebied van personeelsbemiddeling in de bouw- en schildersbranche. Wij zorgen ervoor dat jij, als vakman, op de mooiste klussen aan de slag gaat. Bovendien maken we het je gemakkelijk: bij ons betaal jij jezelf wanneer je wilt en geef je geautomatiseerd je kilometers door. Wij zitten verspreid over het hele land en steken graag onze handen uit de mouwen.

Meer weten?

Hebben wij je interesse gewekt met deze vacature en word jij ons nieuwe schildertalent? Solliciteer dan via de website op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar 0548-518646 of een appje sturen naar 06 1211 9496. 

Over Faber

Faber is dé werkgever in de bouw- en schildersbranche waar alles fantastisch geregeld is. Wij zorgen ervoor dat jij, als vakman, op de mooiste klussen aan de slag gaat. Wij zoeken samen met jou een baan die echt bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier optimaal je werk kan uitvoeren. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Naomi van Deuveren

Accountmanager

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen