Vacatures

Timmerman

21-7-2020 Timmerman Markelo

Wat jij gaat doen

Voor een middelgroot bouwbedrijf uit Markelo zijn wij op zoek naar een ervaren allround timmerman die graag aan de slag gaat met kleinschalige projecten zoals verbouw, renovatie, restauratie en nieuwbouw van particuliere woningen. Het werk is altijd in de omgeving van Markelo (binnen een straal van 30 km). Bij deze opdrachtgever staat kwaliteit en vakmanschap hoog in het vaandel. Wil je graag gewaardeerd worden om je vakmanschap, kun je jongere vakmensen wat leren en neem je graag de verantwoordelijkheid? Dan is dit de perfecte plek voor een vervolgstap in je loopbaan als timmerman.

Ben jij de kandidaat

- Ervaring als allround timmerman bij een vergelijkbare aannemer
- Gemotiveerd om elke dag kwaliteit te leveren
- Het hart van een vakman
- Goede communicatieve vaardigheden
- Visitekaartje voor het bedrijf

Wat wij bieden

Als timmerman word jij verloond conform de Bouw CAO, dit betekent voor jou dat je:
  • salaris conform Bouw CAO ontvangt,
  • BPF pensioen vanaf dag 1 opbouwt;
  • de keuze hebt voor TijdSpaarFonds (100%, 55% of 0%);
  • 25 vakantiedagen;
  • 20 ATV dagen;
  • 3 kort verzuim dagen;
  • 10 of 13 seniorendagen als jij daar recht op hebt.
Daarnaast spaar jij als timmerman bij ons met ieder gewerkt uur voor mooie cadeaus, hierbij kun je denken aan gereedschap, huishoudelijke apparatuur, uitjes en nog veel meer. Wij vinden ontwikkeling erg belangrijk en daarom bespreken wij graag met jou de opleidingsmogelijkheden.

Waar jij gaat werken

Faber is dé werkgever in de bouw- en schildersbranche waar alles fantastisch geregeld is. Wij zorgen ervoor dat jij, als vakman, op de mooiste klussen aan de slag gaat. Wij zoeken samen met jou een baan die echt bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier optimaal je werk kan uitvoeren. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Meer weten?

Ik ga graag met jou vrijblijvend een gesprek aan om de mogelijkheden te bespreken, de koffie staat klaar. Voor vragen of het inplannen van een gesprek kun je bellen naar Bas IJsinga via 06 127 540 13, mailen naar b.ijsinga@faberpersoneel.nl of solliciteer en ik neem snel contact met jou op. 

Over Faber

Via Faber ga je als vakman in de bouw- en schildersbranche aan de slag bij de mooiste projecten bij jou in de buurt! Samen vinden wij de baan die bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier je werk kunt uitvoeren. Opleidings- en doorgroeimogelijkheden vinden wij heel belangrijk. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we elke dag een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Bas IJsinga

Accountmanager

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen