Vacatures

Renovatie timmerman

3-12-2019 Timmerman Rotterdam, Nederland

Wat jij gaat doen

Als renovatie timmerman zul jij  je voornamelijk bezig houden met het opknappen en leefbaar maken van woningen voor woningbouwverenigingen en VVE’s en het renoveren van kantoren en bedrijfspanden. Denk hierbij aan het vervangen van kozijnen, deuren, ramen en trappen, betimmeren van dakgoten, het renoveren van daken, het uitraggelen van plafonds en het aanbrengen gipsplaten, het plaatsen van wanden, enzovoort. Dus vindt jij het belangrijk om een goede klik te hebben met collega's en wil jij jezelf voor langere tijd aan een werkgever binden? Dan is dit de vacature waar jij naar op zoek bent!
 

Ben jij de kandidaat

Dan ben jij een vrolijke timmerman die er elke dag wat moois van wilt maken met enkele jaren ervaring in de renovatie

Wat wij bieden

Als timmerman word jij verloond conform de Bouw CAO, dit betekent voor jou dat je:
  • Salaris conform Bouw CAO ontvangt, dus tussen de €2500,00 - €2900,00 / maand;
  • BPF pensioen vanaf dag 1 opbouwt;
  • De keuze hebt voor Tijdspaarfonds (100%, 55% of 0%);
  • 25 vakantiedagen;
  • 20 ATV dagen;
  • 3 kort verzuim dagen;
  • 10 of 13 seniorendagen als jij daar recht op hebt.

Daarnaast spaar jij als timmerman bij ons met ieder gewerkt uur voor mooie cadeaus, hierbij kun je denken aan gereedschap, huishoudelijke apparatuur, uitjes en nog veel meer. Wij vinden ontwikkeling erg belangrijk en daarom bespreken wij graag met jou de opleidingsmogelijkheden. 

Meer weten?

Wij gaan graag met jou vrijblijvend een gesprek aan om de mogelijkheden te bespreken, de koffie staat klaar. Voor vragen of het inplannen van een gesprek kun je bellen naar Max Verheul via 033-3031177, mailen naar m.verheul@faberpersoneel.nl of solliciteer en wij nemen snel contact met jou op. 

Over Faber

Faber is dé werkgever in de bouw- en schildersbranche waar alles fantastisch geregeld is. Wij zorgen ervoor dat jij, als vakman, op de mooiste klussen aan de slag gaat. Wij zoeken samen met jou een baan die echt bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier optimaal je werk kan uitvoeren. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Max Verheul

Accountmanager

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen