Vacatures

Metselaar

21-7-2020 Metselaar Markelo

Wat jij gaat doen

Voor een kleine aannemer in de buurt van Markelo zijn wij op zoek naar een metselaar met enige ervaring in de particuliere sector. Als het klikt met het bedrijf dan kun je daar het komende jaar en wellicht zelfs de komende jaren vooruit. Je komt te werken in een klein en hecht team, waar waarde wordt gehecht aan samenwerken en het doornemen van de werkzaamheden aan het begin en aan het einde van de werkweek. De werkzaamheden variëren van kleine verbouwingen tot het bouwen van riante, vrijstaande nieuwbouwoningen waar de aannemer van fundering tot kap mee bezig is. Snap jij hoe de bouw in elkaar zit? Ben je metselaar en vind je het soms leuk om ook andere klussen voor een bouwbedrijf te doen? Dan zoeken we jou! 

Ben jij de kandidaat

Enige ervaring in de bouw als metselaar
Een goede mentaliteit: de motivatie om er elke dag weer wat moois van te maken
Een representatief uiterlijk 
Communicatieve vaardigheden 
Een goede dosis gezond verstand

Ben jij die metselaar die trots is op zijn werk? Dan zijn wij op zoek naar jou!
 

Wat wij bieden

Als metselaar word jij verloond conform de Bouw CAO, dit betekent voor jou dat je:

  • salaris conform Bouw CAO ontvangt, dus tussen de €2500 - €2900 / maand;
  • BPF pensioen vanaf dag 1 opbouwt;
  • de keuze hebt voor TijdSpaarFonds (100%, 55% of 0%);
  • 20 ATV dagen;
  • 3 kort verzuim dagen;
  • 25 vakantiedagen;
  • 10 of 13 seniorendagen als jij daar recht op hebt.


Daarnaast bieden wij jou 2 opleidingen per jaar aan en spaar jij als metselaar bij ons met ieder gewerkt uur voor mooie cadeaus. Hierbij kun je denken aan gereedschap, huishoudelijke apparatuur, uitjes en nog veel meer. Wij vinden ontwikkeling erg belangrijk en daarom bespreken wij graag met jou de opleidingsmogelijkheden.

Meer weten?

Stuur een mailtje naar b.ijsinga@faberpersoneel.nl, een appje naar 06 127 540 13 of bel naar 0548 745 610. Tot ziens voor een bakkie koffie! 

Over Faber

Via Faber ga je als vakman in de bouw- en schildersbranche aan de slag bij de mooiste projecten bij jou in de buurt! Samen vinden wij de baan die bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier je werk kunt uitvoeren. Opleidings- en doorgroeimogelijkheden vinden wij heel belangrijk. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we elke dag een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Bas IJsinga

Accountmanager

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen