Vacatures

Timmerman

3-12-2019 Timmerman Arnhem

Wat jij gaat doen

Ben jij een ervaren allround timmerman, die zowel graag op nieuwbouw als renovatie projecten werkt? Dan is dit dé vacature voor jou. Als timmerman is geen dag hetzelfde en ben jij werkzaam op verschillende bouwprojecten. Het timmerwerk varieert van aftimmerwerkzaamheden tot stelwerkzaamheden van kozijnen en deuren. In een team met andere timmermannen zijn jullie verantwoordelijk voor de projecten.

Ben jij de kandidaat

Dan ben jij flexibel ingesteld om te schakelen tussen verschillende soorten projecten en vindt jij het leuk om in teamverband te werken.

Wat wij bieden

Jij wordt als timmerman verloond conform de Bouw CAO, dit betekent voor jou dat je:
  •  salaris conform Bouw CAO ontvangt, dus tussen de €2500,00 en €2900,00;
  •  BPF pensioen vanaf dag 1 opbouwt;
  •  de keuze hebt voor TijdSpaarFonds (100%, 55% of 0%);
  •  25 vakantiedagen;
  •  20 ATV dagen;
  •  3 kort verzuim dagen;
  •  10 of 13 seniorendagen als jij daar recht op hebt.

Daarnaast spaar jij als timmerman bij ons met ieder gewerkt uur voor mooie cadeaus, hierbij kun je denken aan gereedschap, huishoudelijke apparatuur, uitjes en nog veel meer. Wij vinden ontwikkeling erg belangrijk en daarom bespreken wij graag met jou de opleidingsmogelijkheden. 

Meer weten?

Wij gaan graag met jou vrijblijvend een gesprek aan om de mogelijkheden te bespreken, de koffie staat klaar. Voor vragen of het inplannen van een gesprek kun je bellen naae 033-3031177, mailen naar v.vanderplas@faberpersoneel.nl of solliciteer en wij nemen snel contact met jou op. 

 

Over Faber

Faber is dé werkgever in de bouw- en schildersbranche waar alles fantastisch geregeld is. Wij zorgen ervoor dat jij, als vakman, op de mooiste klussen aan de slag gaat. Wij zoeken samen met jou een baan die echt bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier optimaal je werk kan uitvoeren. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Victor van der Plas

Junior Accountmanager

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen