Vacatures

Accountadviseur Oost-Gelderland

6-1-2021 HBO Sales Velp

Wat jij gaat doen

Faber is per direct op zoek naar een fulltime Accountadviseur voor Oost-Gelderland.

Marjolein, Leonie en Tessa zijn het vaste gezicht voor onze Schilders in de regio en beheren de vaste klanten. De ambitie is om samen met jou de vestiging verder uit te bouwen.

In deze functie houd jij je als Accountadviseur voornamelijk bezig met het acquireren van new business in de schildersbranche en ben jij de gedreven relatiemanager met commercieel inzicht bij je eigen klantrelaties. Tevens houd jij je bezig met het werven en bemiddelen van potentiële vakkrachten. De werkzaamheden zijn erg divers. Zo heb je het ene moment een afspraak met een grote prospect klant en het andere moment voer je een sollicitatiegesprek met een potentiële vakkracht. Jij bent verantwoordelijk voor het gehele salestraject, waarbij de nadruk ligt op het binnenhalen van nieuwe relaties. Juist daarom is het belangrijk dat je kan communiceren op verschillende niveaus en hierbij ook oprechte interesse toont.

Bij Faber ontvang jij een startsalaris tussen de €2.350,- en €3.200,- bruto per maand. Tevens ontvang jij 13 ATV dagen per jaar waarvan de helft bij jouw salaris uitbetaald wordt. Bij aanvang krijg jij een contract van 7 maanden en bij goed functioneren, maak jij kans op een vaste aanstelling bij Faber! De ontwikkeling van onze medewerkers staat hoog in het vaandel en daarom krijg jij van ons een 2-jarige Sales training van Kenneth Smit om jouw vaardigheden verder te ontwikkelen. Daarnaast krijg jij een telefoon, laptop en auto van de zaak tot je beschikking.

 

Ben jij de kandidaat

Heb jij alles altijd Fantastisch geregeld, ben jij Ambitieus en wil jij graag je doelen overtreffen? Ben jij Bevlogen in alles wat je doet en kan je dit overbrengen op een Enthousiaste en Respectvolle manier? Dan ben jij een échte FABER!

Daarnaast beschik jij over:

 • Een afgeronde HBO opleiding
 • Minimaal 2 jaar (relevante) werkervaring, zodat je direct het gebied in kunt!
 • Kennis van-/interesse in wet- en regelgeving op het gebied van arbeidsrecht

Wat wij bieden

 • Een startsalaris tussen de €2.350,- en €3.200,- bruto per maand
 • 25 vakantiedagen per jaar aangevuld met 13 ATV dagen per jaar, waarvan de helft wordt uitbetaald   
 • Een contract van 7 maanden, met de intentie om het bij goed functioneren om te zetten in onbepaalde tijd
 • 2-jarige Kenneth Smit opleiding om je commerciële vaardigheden verder te ontwikkelen
 • Een telefoon, laptop en auto van de zaak
 • Een bonus bij het behalen van de vestigingsdoelen
 • Ieder jaar een weekend weg met jouw Faber collega’s
 • Iedere dag een goede lunch op de vestiging op kosten van Faber

Waar jij gaat werken

Bij Faber. De beste werkgever in de bouw en schildersbranche. Wij hebben diep respect voor vakmanschap en zijn trots! Trots op onze vakmensen, onze opdrachtgevers én onze medewerkers. We doen het elke dag beter en zijn altijd in ontwikkeling. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.  

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaand contactpersoon.

Over Faber

Faber is dé werkgever in de bouw- en schildersbranche waar alles fantastisch geregeld is. Wij zorgen ervoor dat jij, als vakman, op de mooiste klussen aan de slag gaat. Wij zoeken samen met jou een baan die echt bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier optimaal je werk kan uitvoeren. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Saskia van Beusekom

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen