Vacatures

Timmerman

25-3-2020 Timmerman Hoorn

Wat jij gaat doen

Ben jij een ervaren timmerman die zowel in een bestaande groep als zelfstandig inzetbaar is? Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven. Jij zult als timmerman komen te werken op verschillende projecten. Van bouwkundige renovatie tot en met totaalonderhoud van bestaand vastgoed voor de professionele markt. De ideale timmerman voor Faber beheerst pastareparaties, deelvervangingen, totaalvervangingen, het afhangen van ramen en deuren en glas plaatsen etc. Naast het beheersen van de werkzaamheden wordt er van jou verwacht volledig zelfstandig inzetbaar te zijn om dagelijks kleine klusjes op te pakken.

Ben jij de kandidaat

Dan ben jij een vakbekwame allround timmerman.
Je beheerst de Nederlandse taal, beschikt over een rijbewijs en een VCA diploma of bereid deze te halen.
Bij voorkeur woonachtig in de omgeving Amsterdam.

Wat wij bieden

Jij wordt als timmerman verloond conform de Bouw CAO, dit betekent voor jou dat je:
  • Salaris conform Bouw CAO ontvangt, dus tussen de € 2.500 en € 2.900 per maand;
  • BPF pensioen vanaf dag 1 opbouwt;
  • De keuze hebt voor Tijdspaarfonds (100%, 55% of 0%);
  • 25 vakantiedagen;
  • 20 ATV dagen;
  • 3 kort verzuim dagen;
  • 10 of 13 seniorendagen als jij daar recht op hebt.
Daarnaast spaar jij als timmerman bij ons met ieder gewerkt uur voor mooie cadeaus, hierbij kun je denken aan gereedschap, huishoudelijke apparatuur, uitjes en nog veel meer. Wij vinden ontwikkeling erg belangrijk en daarom bespreken wij graag met jou de opleidingsmogelijkheden. 

Meer weten?

Wij gaan graag met jou vrijblijvend een gesprek aan om de mogelijkheden te bespreken, de koffie staat klaar. Voor vragen of het inplannen van een gesprek kun je bellen naar Sjoerd Tros via 0643065401 mailen naar s.tros@faberpersoneel.nl of solliciteer en wij nemen snel contact met jou op. 
 

Over Faber

Via Faber ga je als vakman in de bouw- en schildersbranche aan de slag bij de mooiste projecten bij jou in de buurt! Samen vinden wij de baan die bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier je werk kunt uitvoeren. Opleidings- en doorgroeimogelijkheden vinden wij heel belangrijk. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we elke dag een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Sjoerd Tros

Junior Accountmanager

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen