Vacatures

Metselaar

20-5-2020 Metselaar Nijmegen

Wat jij gaat doen

Ben jij een metselaar die elke dag het beste werk wilt leveren? Dan ben jij dé metselaar die wij zoeken. Wat betekent het werken als metselaar bij Faber voor jou? Jij kunt rekenen op de mooiste projecten om op te werken geheel naar jouw voorkeur. Werk jij liever in de nieuwbouw of ben jij meer een renovatie metselaar? Geen probleem! Wij zorgen ervoor dat jij elke dag met een glimlach naar je werk toe kunt.

Ben jij de kandidaat

Dan ben jij een enthousiaste metselaar die er elke dag wat moois van wilt maken en niet kan wachten om aan de slag te gaan!

Wat wij bieden

Als metselaar word jij verloond conform de Bouw CAO, dit betekent voor jou dat je:
  •  salaris conform Bouw CAO ontvangt, dus tussen de €2500,00 - €2900,00 / maand;
  •  BPF pensioen vanaf dag 1 opbouwt;
  •  de keuze hebt voor TijdSpaarFonds (100%, 55% of 0%);
  •  25 vakantiedagen;
  •  20 ATV dagen;
  •  3 kort verzuim dagen;
  •  10 of 13 seniorendagen als jij daar recht op hebt.
Daarnaast spaar jij als metselaar bij ons met ieder gewerkt uur voor mooie cadeaus, hierbij kun je denken aan gereedschap, huishoudelijke apparatuur, uitjes en nog veel meer. Wij vinden ontwikkeling erg belangrijk en daarom bespreken wij graag met jou de opleidingsmogelijkheden. 

Meer weten?

Wij gaan graag met jou vrijblijvend een gesprek aan om de mogelijkheden te bespreken, de koffie staat klaar. Voor vragen of het inplannen van een gesprek kun je bellen naar 033- 303 1177 mailen naar s.tros@faberpersoneel.nl of solliciteer en wij nemen snel contact met jou op. 

Over Faber

Via Faber ga je als vakman in de bouw- en schildersbranche aan de slag bij de mooiste projecten bij jou in de buurt! Samen vinden wij de baan die bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier je werk kunt uitvoeren. Opleidings- en doorgroeimogelijkheden vinden wij heel belangrijk. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we elke dag een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Sjoerd Tros

Junior Accountmanager

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen