Vacatures

Schilder

4-8-2022 Onderhoudsschilder Brunssum, Nederland

Wat jij gaat doen

Ben jij een onderhoudsschilder die van aanpakken weet? Dan zijn we op zoek naar jou! Voor een klein schildersbedrijf in de regio Brunssum zijn we op zoek naar een schilder met 5 jaar ervaring. Je moet het leuk vinden om met mensen te werken. Je hebt namelijk niet alleen veel contact met klanten, maar ook met je gemotiveerde collega’s!

 

Ben jij de kandidaat

Dan ben je communicatief vaardig en gemotiveerd, heb je minstens 5 jaar ervaring en woon je in omgeving Brunssum. Daarnaast is het noodzakelijk dat je in bezit bent van eigen vervoer.

Wat wij bieden

Wij bieden een vaste plek voor langere tijd. We zorgen ervoor dat je netjes conform de Schilders cao verdient en dat het loon altijd op tijd op je rekening staat. En heb je vragen of zijn er dingen waar je tegenaan loopt? Dan staan wij altijd voor je klaar!

Waar jij gaat werken

Je gaat aan de slag bij een klein maar zeer innoverend schildersbedrijf die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. 

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Over Faber

Via Faber ga je als vakman in de bouw- en schildersbranche aan de slag bij de mooiste projecten bij jou in de buurt! Samen vinden wij de baan die bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier je werk kunt uitvoeren. Opleidings- en doorgroeimogelijkheden vinden wij heel belangrijk. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we elke dag een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Guy Maes

Accountmanager

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen