Vacatures

Schilder

4-8-2022 Onderhoudsschilder Rijssen, Nederland

Wat jij gaat doen

Woon jij in regio Twente en ben jij een schilder die allround inzetbaar is? Dan is een tof schilderbedrijf op zoek naar jou! Daarnaast staan wij er ook om te springen om jou toe te voegen als lid van onze Faber Familie. Ben jij als schilder benieuwd wat de voordelen hier van zijn? Lees dan snel verder!

Als schilder ga jij elke dag met plezier naar je werk. Waarom? Omdat jij jouw vakwerk laat zien bij de mooiste projecten. Denk naast particuliere en zakelijke projecten ook aan dat mooi monumentale pand. 

Ben jij de kandidaat

Bij voorkeur ben je in het bezit van een afgeronde opleiding richting schilder. Ervaring in het schildersvak vinden wij net zo belangrijk! Je bent een gezellige toevoeging aan ons team, maar vind het ook heerlijk om af toe zelfstandig aan de slag te gaan. Het communiceren richting de klant is voor jou geen probleem. Jij bent namelijk een schilder met een vlotte babbel! 

Wat wij bieden

En....Wat jij kan vinden wij bijzonder. Dat belonen we met:

  • Wij bieden jou een uitstekend salaris conform de schilder cao tussen de € 2.400,- en € 3.500,- bruto per periode;
  • Geen rijbewijs of ermee bezig? Ook geen probleem, carpoolen kan of je wordt opgehaald;
  • Wij komen bij je langs op locatie of zelfs thuis om eens te horen hoe het met je gaat. En…. wij komen niet met lege handen!;
  • Wij geven jou een loyaliteitsprogramma: Iedere werkdag spaar jij punten. Deze spaarpunten wissel je in voor de mooiste en leukste cadeaus, waaronder een JBL boombox, Sonos luidspeaker en nog veel meer;
  • Ben jij op zoek naar ontwikkeling? Wij bieden jou opleidingen, zodat jouw ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden nooit stilstaan. En Faber betaald deze voor jou;
  • Zoek jij een bedrijf die binding belangrijk vind? Dan ben je bij Faber aan het juiste adres. Dit doen we met een Sinterklaasfeest, zomer- en kerstborrel en bbq;
  • Wil jij dichtbij huis werken vanwege je sociale leven? Wij hebben werk in jouw omgeving, dus altijd dichtbij huis;
  • Klinkt goed toch?


Bij ons kan jij met al je vragen terecht, wij zijn er voor jou!

Dat is wat Faber doet voor jou! Geen paarse krokodillen maar gewoon eerlijk, duidelijk en helder!

Waar jij gaat werken

De vakbekwame schilders van dit schildersbedrijf werken vanuit de regio. Het gaat hierbij om een betrouwbare partij met persoonlijke aandacht voor iedere klant. Vind jij dit ook zo belangrijk? Dan ben jij de versterking die wij zoeken! Wij staan bekend als een flexibel, modern en toonaangevend bedrijf. En zijn vooral actief in de particuliere sector. We hebben klussen bij woningcorporaties, zorgcentra, vastgoedbeheerders en bouwbedrijven.

Meer weten?

Bellen, mailen, appen het kan allemaal. Wij weten als geen ander dat het spannend maar ook leuk is om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Wij helpen je daarbij.  Mocht je niet in de mogelijkheid zijn om bij ons te komen, dan komen we toch gewoon bij jou.

Neem contact met mij op via: 06-826 208 04, of door te mailen naar l.vanleusen@faberpersoneel.nl

Over Faber

Via Faber ga je als vakman in de bouw- en schildersbranche aan de slag bij de mooiste projecten bij jou in de buurt! Samen vinden wij de baan die bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier je werk kunt uitvoeren. Opleidings- en doorgroeimogelijkheden vinden wij heel belangrijk. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we elke dag een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Linda van Leusen

Accountmanager

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen