Vacatures

Timmerman

4-8-2022 Timmerman Amersfoort, Nederland

Wat jij gaat doen

Ben jij een beginnende timmerman die op zoek is naar een uitdagende baan waarbij jij jezelf kan ontwikkelen tot een duizendpoot? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor in de omgeving Utrecht zijn wij op zoek naar een leerling timmerman die van hard werken houdt en zichzelf wilt ontwikkelen. Jij gaat met een ervaren timmerman mee om op renovatie, verbouw en aanbouw projecten te werken. Naast het timmeren ga je ook leren tegelen, schilderen, plannen van projecten en nog veel meer. 

Ben jij de kandidaat

Ben jij enthousiast geworden van de bovenstaande werkzaamheden en heb jij het in je om jezelf te ontwikkelen tot een allrounder. Beschik jij over de onderstaande functie eisen, solliciteer dan direct! 
  • Toont initiatief; 
  • Je bent flexibel; 
  • Je wilt je zelf ontwikkelen; 
  • In het bezit van een rijbewijs;

Wat wij bieden

Als leerling timmerman word jij verloond conform Bouw cao, dit betekend dus: 
  • Salaris conform Bouw CAO ontvangt, dus tussen de €2400 - €2900 bruto per maand;
  • BPF pensioen vanaf dag 1 opbouwt;  
  • De keuze hebt voor Tijdspaarfonds (0% 55% 100%);
  • 25 vakantiedagen; 
  • 20 ATV dagen; 
  • 3 kort verzuim dagen;  
Daarnaast spaar jij als leerling timmerman bij ons met ieder gewerkt uur voor mooie cadeaus, hierbij kun je denken aan gereedschap, huishoudelijke apparatuur, uitjes en nog veel meer. Wij vinden ontwikkeling erg belangrijk en daarom bespreken wij graag met jou de opleidingsmogelijkheden. 

Waar jij gaat werken

Via Faber ga je als leerling timmerman in de bouw aan de slag bij de mooiste projecten bij jou in de buurt! Samen vinden wij de baan die bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier je werk kunt uitvoeren. Opleidings- en doorgroeimogelijkheden vinden wij heel belangrijk. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we elke dag een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Meer weten?

Wij gaan graag met jou vrijblijvend een gesprek aan om de mogelijkheden te bespreken. Voor vragen of het inplannen van een gesprek kun je bellen naar Luuk Hopman via 06 12 56 11 78, mailen naar l.hopman@faberpersoneel.nl of solliciteer direct en wij nemen snel contact met jou op. 

Over Faber

Via Faber ga je als vakman in de bouw- en schildersbranche aan de slag bij de mooiste projecten bij jou in de buurt! Samen vinden wij de baan die bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier je werk kunt uitvoeren. Opleidings- en doorgroeimogelijkheden vinden wij heel belangrijk. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we elke dag een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Luuk Hopman

Senior accountmanager

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen