Vacatures

Timmerman

4-8-2022 Timmerman Gorinchem, Nederland

Wat jij gaat doen

Voor onze opdrachtgever, een toonaangevende partij op het gebied van vastgoed. Ga je aan de slag als timmerman. Voor jouw als timmerman staat service op de eerste plek en hou je van afwisseling.
Als timmerman werk je over het algemeen in en aan huurwoningen. Niet alleen de woningcorporatie maar ook de bewoner is jouw klant. Je levert vakwerk.

Je zorgt er bijvoorbeeld voor dat houten deuren, ramen en kozijnen in goede staat zijn en blijven. Door ze in zijn geheel te vervangen en nieuwe onderdelen te plaatsen of reparaties uit te voeren. Vanzelfsprekend stel jij als timmerman ramen en deuren zodat ze niet meer klemmen en weer goed sluiten.

Natuurlijk ben jij als timmerman in staat om op een nette manier te communiceren met klanten. Dit alles doe je in een omgeving waarbij samenwerken centraal staat. Samen met de woningcorporatie, samen met de bewoner en samen met co-makers.

Ben jij de kandidaat

Dan heb je ervaring als timmerman en wil je aan de slag in een professionele omgeving waar alles tot in de puntjes is geregeld. Jij herkent je in de volgende wensen:

 • Klantgericht en sociaal is
 • Zelfstandig kan werken met de alle voorkomende onderhoudsklussen
 • Het leuk vindt om problemen tot tevredenheid van onze klanten op te lossen
 • Communicatief vaardig is
 • In het bezit is van een rijbewijs B(E)
 • In bezit is van VCA (of deze op onze kosten wil halen)

Wat wij bieden

Een uitdagende baan in een leuk team, waar plezier, hard werken en collegialiteit hand in hand gaan. Wij verlonen je conform de Bouw CAO, op basis van kennis en ervaring:
 • Salaris conform Bouw CAO ontvangt, dus tussen de € 2500 - € 3400 per maand;
 • BPF pensioen vanaf dag 1 opbouwt;
 • De keuze hebt voor Tijdspaarfonds (100%, 55% of 0%);
 • 25 vakantiedagen;
 • 20 ATV dagen;
 • 3 kort verzuim dagen;
 • 10 of 13 seniorendagen als jij daar recht op hebt.
Je spaart als timmerman bij ons met ieder gewerkt uur voor mooie cadeaus, hierbij kun je denken aan gereedschap, huishoudelijke apparatuur, uitjes en nog veel meer. Wij vinden ontwikkeling erg belangrijk en daarom bespreken wij graag met jou de opleidingsmogelijkheden.

Waar jij gaat werken

Via Faber ga je als vakman in de bouw aan de slag bij de mooiste projecten bij jou in de buurt! Samen vinden wij de baan die bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier je werk kunt uitvoeren. Opleidings- en doorgroeimogelijkheden vinden wij heel belangrijk. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we elke dag een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel. Voor vragen kun je bellen/appen of mailen naar Luuk Hopman op 06-125 61 178 of l.hopman@faberpersoneel.nl

Over Faber

Via Faber ga je als vakman in de bouw- en schildersbranche aan de slag bij de mooiste projecten bij jou in de buurt! Samen vinden wij de baan die bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier je werk kunt uitvoeren. Opleidings- en doorgroeimogelijkheden vinden wij heel belangrijk. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we elke dag een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Luuk Hopman

Senior accountmanager

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen