Vacatures

Timmerman

4-8-2022 Timmerman Amsterdam, Nederland

Wat jij gaat doen

Vind jij het als timmerman leuk om herstelwerkzaamheden uit te voeren? Of wil jij dit als timmerman graag leren? Dan ben jij wellicht de timmerman die wij zoeken. Wij zoeken een enthousiaste timmerman die door middel van praktisch inzicht en creativiteit verschillende problemen weet aan te pakken, denk bijvoorbeeld aan houtrot. Mocht jij jezelf nog geen timmerman noemen, maar wil je dit wel graag? Dan leren wij je graag alle fijne kneepjes van het timmerman vak. 

Ben jij de kandidaat

Wij zoeken een klantvriendelijke timmerman, je bent namelijk wel eens bij mensen of bedrijven waar het belangrijk is dat jij als timmerman goed kan communiceren. Als allround timmerman beperken jouw werkzaamheden zich niet alleen tot houtrot, daarom zoeken wij een timmerman die bereidt is om veel te leren. De volgende punten herken jij jezelf in: 
  • Je wilt graag timmerman worden!
  • Kwaliteit leveren en goed communiceren is belangrijk voor je 
  • Woonachtig in onze hoofdstad of directe buurt.
  • Je bent in het bezit van een VCA of bereid deze op onze kosten te halen. 

Wat wij bieden

Herken jij jezelf in de rol van (Allround) timmerman bij deze leuke opdrachtgever? Dan kunnen wij jou naast een uitdagende functie ook het volgende bieden: 
  • Geld! (tussen de 2300 en 3400 euro op basis van achtergrond en ervaring)
  • De keuze voor het Tijdspaarfonds (nog meer geld!)
  • 25 vakantiedagen 
  • 20 ATV dagen 
  • Een leuke functie waar jij jezelf als timmerman kan ontwikkelen, met een leuk en hecht team om je heen 

Daarbij spaar jij als timmerman dagelijks voor mooie cadeaus, denk aan gereedschap of huishoudelijke artikelen. Wij vinden bij Faber ontwikkeling erg belangrijk, en daarom bieden wij jou graag verschillende ontwikkelmogelijkheden binnen de bouw aan.

Waar jij gaat werken

Bij deze leuke, hechte opdrachtgever krijg jij de kans om je te ontwikkelen tot timmerman. Vakmanschap, goede service en heldere werkafspraken staan centraal. Werken bij deze opdrachtgever betekent dat je deel uitmaakt van een hecht team in een open organisatie met korte lijnen. Hard werken maar ook vooral veel plezier hebben in je werk, dat is het allerbelangrijkst. 

Meer weten?

Mocht je vragen hebben kun je natuurlijk altijd even bellen, zijn wij bij Faber heel makkelijk in! Onze accountadviseur Luuk neemt je graag mee in de mogelijkheden die wij voor jou voor ogen hebben. Neem gerust contact op per mail l.hopman@faberpersoneel.nl of per telefoon op 06-12 56 12 78.

Over Faber

Via Faber ga je als vakman in de bouw- en schildersbranche aan de slag bij de mooiste projecten bij jou in de buurt! Samen vinden wij de baan die bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier je werk kunt uitvoeren. Opleidings- en doorgroeimogelijkheden vinden wij heel belangrijk. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we elke dag een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Luuk Hopman

Senior accountmanager

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen