Vacatures

Timmerman

5-8-2022 Timmerman Woudenberg, Nederland

Wat jij gaat doen

Bouwwerk is mensenwerk. jij gaat als timmerman aan de slag bij een leuk en gezellig bedrijf je werkt met name op kleinschalige particuliere projecten. Dit doe je in een klein team, met de nadruk op team. Als timmerman bij dit bedrijf is het belangrijk dat je werkt met passie en liefde voor het vak. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit; renovatie, onderhoud (houtrot) en verbouw.  
Ben jij de timmerman die meer afwisseling in het werk wil? Wil jij als timmerman werken in een leuk en hecht team. Hou je van een directe en open communicatie en wil je gewoon goed werk leveren. Dan is dit de vacature voor jou! 

Ben jij de kandidaat

Dan heb je ervaring in onderhouds- en renovatiewerkzaamheden, ben je een timmerman in hart in nieren. Je houdt van een no-nonsense cultuur. Afspraak is afspraak en collega's zijn belangrijk. Je staat er voor open om verder te leren als timmerman of wil je kennis als timmerman graag over dragen.

Wat wij bieden

Als timmerman word jij verloond conform de Bouw CAO, dit betekent voor jou dat je:
  • salaris conform Bouw CAO ontvangt, dus tussen de €2700 - €3400 per 4 weken;
  • BPF pensioen vanaf dag 1 opbouwt;
  • de keuze hebt voor TijdSpaarFonds (100%, 55% of 0%);
  • 20 ATV dagen;
  • 25 vakantiedagen;
  • Seniorendagen
  • Uitzicht op een vast contract 
Daarnaast bieden wij jou 2 opleidingen per jaar aan en spaar jij als timmerman ieder gewerkt uur mee voor diverse cadeaus zoals, bouwgereedschap, bouwradio's, dagjes uit en vele andere cadeaus. Wij vinden ontwikkeling erg belangrijk en daarom bespreken wij graag met jou de opleidingsmogelijkheden.

Meer weten?

Herken jij jezelf in de bovenstaande tekst? Of wil je alleen even vragen naar de mogelijkheden binnen de bouw? Neem dan contact op met Luuk te bereiken op 06 12 56 11 78.

Over Faber

Via Faber ga je als vakman in de bouw- en schildersbranche aan de slag bij de mooiste projecten bij jou in de buurt! Samen vinden wij de baan die bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier je werk kunt uitvoeren. Opleidings- en doorgroeimogelijkheden vinden wij heel belangrijk. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we elke dag een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Luuk Hopman

Senior accountmanager

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen