Faber voor vakbedrijven

Vakmensen die gegarandeerd goed vakwerk afleveren en vol enthousiasme aan hun werkdag beginnen. Wie wil zo’n vakman/vrouw nou niet in zijn bedrijf? Bij Faber beschikken wij over een landelijk netwerk met ervaren vakmensen die staan te popelen om voor u aan de slag te gaan. Mensen die vaak al heel lang bij ons werken, die continu bijgeschoold worden en waarvoor wij formeel werkgever zijn. Zo bouwt u een vaste flexibele schil op van gemotiveerde vakmensen, waarbij wij de werkgeversrisico’s voor u uit handen nemen.

Wij selecteren alleen vakmensen die écht goed bij uw organisatie passen. En dat kunnen wij, want we weten wat er speelt in de markt en kennen al onze mensen persoonlijk. Ja, echt allemaal! Zo zorgen wij ervoor dat u continu de allerbeste vakmensen aan het werk heeft. Wij zijn er dan ook trots op te kunnen zeggen dat wij met meer dan duizend bedrijven in de bouw- en schildersbranche in heel Nederland samenwerken.

Beschikt u zelf over goede vakmensen, maar wilt u niet de werkgeversrisico’s lopen of heeft u andere personele vraagstukken? Ook dan kunt u bij Faber terecht. We vormen graag het verlengstuk van uw HR-afdeling. Wel zo makkelijk!

Bel ons gerust op om samen de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken.

Schildersbranche

OnderhoudNL is dé brancheorganisatie voor schildersbedrijven. Ze maken zich hard voor de beste voorwaarden in de branche. Faber is hierbij de partner als het gaat om goed werkgeverschap. Samen zijn wij OnderhoudNL Personeel en zorgen ervoor dat vakmensen werken bij de beste schildersbedrijven onder de beste arbeidsvoorwaarden.

De bouw

Faber is netwerkpartner van ondernemersorganisatie Bouwend Nederland. Zo kunnen onze opdrachtgevers kosteloos advies bij ons inwinnen en bieden wij hulp bij de bedrijfsvoering. Voor vakmensen in de bouw zorgen wij voor goede loonafspraken, het op tijd betalen van salarissen en arbeidsvoorwaarden conform de CAO!

Ik had het al een tijdje niet meer naar mijn zin bij mijn toenmalige werkgever.

Willem Donk

Schilder bij Bouwbedrijf Oude Wolbers B.V.

Lees verder
Willem Donk

WIL JIJ OOK WERKEN VIA FABER? BEKIJK ONZE VACATURES!

Wil je liever direct met ons in contact komen? Dat kan!
Bel ons even op 033-489 23 80 of stuur een mail naar info@faberpersoneel.nl, dan helpen wij je verder.