Nieuws

Vakmensen binden en toch flexibiliteit behouden

30 maart 2018

Momenteel staan alle stoplichten op groen en trekt de markt in de schildersbranche enorm aan. Dit zal u als ondernemer ongetwijfeld ook merken. Deze ontwikkelingen gaan ook niet voorbij aan uw personeel. Mensen zullen steeds vaker de vraag stellen ‘wat levert deze aantrekkende markt mij op’?
Door de krapte op de markt worden schilders nu veel benaderd om elders aan het werk te gaan. Nét iets meer zekerheid, nét iets meer salaris, kan al een trigger zijn om over te stappen. Dit is kortetermijndenken, maar wat is de oplossing voor lange termijn?

Het draait om het binden en boeien van uw vakmensen, met voor u het behoud van personeel op basis van een vaste flexibele schil. Denk hierbij ook aan de toekomst, de ontwikkeling van uw vakmensen. Welke trainingen en opleidingen biedt u aan? Kortom, het is nu meer dan ooit belangrijk dat u het goed heeft geregeld voor uw vakmensen. Stel uzelf eens de vraag, hoe heb ik het nu geregeld en kan dat beter? Hoe kan ik mijn mensen nu nog meer binden en toch flexibiliteit behouden om mijn eigen risico’s te spreiden? Hoe kan ik mijn rendement verhogen met dezelfde mensen?

Wij denken dagelijks over deze vragen na. Onze jarenlange ervaring met het binden en boeien van vakmensen helpt ons bij het vinden van de juiste antwoorden die bedrijven in de branche helpen bij deze complexe vraagstukken. Deze kennis delen wij graag met u. Ieder bedrijf heeft zijn eigen vraagstukken, daarom komen wij graag, geheel vrijblijvend, bij u langs voor persoonlijk gesprek om antwoord te geven op uw vragen. De voor u dichtstbijzijnde vestiging vindt u hier.