Faber voor vakmensen

Als vakman ben je trots op je werk. Wanneer jouw vakmanschap (h)erkend wordt ga je met een glimlach op je gezicht aan de slag. Daarbij kan je er op vertrouwen dat je salaris correct en altijd op tijd wordt betaald en je voor lange tijd gegarandeerd werk hebt. Zo zou het voor ieder vakman/vrouw moeten zijn!

Zoek jij een baan in de bouw- of schildersbranche en wil je ook dat het voor jou goed geregeld is? Dan helpen wij jou graag aan een baan bij een van de ruim duizend vakbedrijven in Nederland waar wij mee samenwerken. We kennen de mensen en vakbedrijven bij jou in de buurt persoonlijk. De kans is dus groot dat we een baan kunnen vinden die dicht bij huis is en perfect bij jou past!

Wij zijn trots op de vakmensen die bij ons werken. Dat merk je niet alleen aan die brede glimlach op ons gezicht als we bij je langskomen (al helpt het natuurlijk wel een beetje), maar ook aan de arbeidsvoorwaarden. Wij zorgen ervoor dat je bijgeschoold wordt, een pensioen opbouwt en dat je een passend loon krijgt, dat altijd precies op tijd op je rekening staat. En je vrije dagen? Die bouw je op conform de schilder of bouw CAO.

Zijn er toch dingen waar je tegenaan loopt? Dan kun je altijd terecht bij je vaste contactpersoon op een van onze vestigingen. Persoonlijke service en betrouwbaarheid daar staan wij voor.

Ben je benieuwd geworden naar het werken bij Faber? Bel ons dan gerust of kijk bij onze vacatures.

Schildersbranche

OnderhoudNL is dé brancheorganisatie voor schildersbedrijven. Ze maken zich hard voor de beste voorwaarden in de branche. Faber is hierbij de partner als het gaat om goed werkgeverschap. Samen zijn wij OnderhoudNL Personeel en zorgen ervoor dat vakmensen werken bij de beste schildersbedrijven onder de beste arbeidsvoorwaarden.

De bouw

Faber is netwerkpartner van ondernemersorganisatie Bouwend Nederland. Zo kunnen onze opdrachtgevers kosteloos advies bij ons inwinnen en bieden wij hulp bij de bedrijfsvoering. Voor vakmensen in de bouw zorgen wij voor goede loonafspraken, het op tijd betalen van salarissen en arbeidsvoorwaarden conform de CAO!

Ik werd op maandag benaderd en was op dinsdag al aan het werk !..

Gavin Higgs

Schilder bij Wagemans

Lees verder
Gavin Higgs

WIL JIJ OOK WERKEN VIA FABER? BEKIJK ONZE VACATURES!

Wil je liever direct met ons in contact komen? Dat kan!
Bel ons even op 033-489 23 80 of stuur een mail naar info@faberpersoneel.nl, dan helpen wij je verder.