Referenties

Gavin Higgs

Ik werd op maandag benaderd en was op dinsdag al aan het werk !
Gavin Higgs (35)
Schilder bij Wagemans

De 35-jarige Gavin Higgs uit het Limburgse Geleen is een periode als plaatwerker en spuiter werkzaam geweest. Toch miste hij wat. Dankzij Faber weer terug in zijn oude beroep: schilder.

Gavin werkt als constructieschilder bij Jaap Hell. Hij wordt daarheen uitgezonden via Faber en dat bevalt hem uitstekend. “Ik werk op locatie in Sittard omdat mijn baas daar capaciteit te kort kwam. Ik heb het er prima naar mijn zin en ook Hell bevalt deze constructie erg goed. Aanvankelijk werkte mijn baas zelf ook op deze locatie, maar die kan nu ergens anders aan de slag. Dat komt door mijn hoge werktempo. Mede daarom heeft Hell gevraagd of ik langer wil blijven.”

Toen Gavin werkloos werd, verzond hij een groot aantal open sollicitaties. En, doordat hij ingeschreven stond bij het CWI en andere bureaus werd hij door verschillende uitzendorganisaties benaderd met werk. Faber was daarin het meest doortastend. “Ik werd maandag benaderd door de Faber-vestiging in Sittard en was dinsdag al aan het werk voor ze.”

Opvallend vindt Gavin de nazorg die Faber besteedt. “Toen ik aan het werk ging, belde Faber naar Hell om te vragen of mijn werkzaamheden hen bevielen.” Verder is het voor Gavin een groot voordeel dat Faber gespecialiseerd is in schildersbranche. “Daardoor kennen ze niet alleen de markt uitstekend, ze weten ook wat er leeft onder schilders. Zo heb ik als schilder relevante ervaring en diploma’s en word daar ook naar betaald. Bij andere uitzendbureaus word je verloond als uitzendkracht, dan telt je schilderservaring niet.” Wanneer Gavin langer werkt voor Faber, wil hij ook graag zijn pensioenopbouw door laten lopen. “Ik heb al aardig wat pensioen opgebouwd en wil dat graag verder uitbouwen. Dat daar mogelijkheden voor zijn, doordat Faber via de schilders-CAO verloont, vind ik erg aantrekkelijk.”