Blog

Terug naar overzicht
Nieuws

Overgestapt naar Faber

“Bij Faber is alles goed geregeld”

Even onze vakmannen Joep, Niels, Luciën en Remco aan het woord. Want hoe is het nou eigenlijk om te werken voor Faber?

Joep: “Ik ben overgestapt naar Faber, omdat ik wat moeilijkheden heb gehad met de betalingen bij mijn vorige werkgever. Daar werd destijds behoorlijk slordig mee omgegaan. Via het schildersbedrijf Mulder ben ik bij Faber terechtgekomen. Ik werk nu ongeveer een half jaar via Faber en tot op heden gaat alles perfect. Ook heb ik gelukkig geen problemen meer met de betalingen!”

Niels: “Ik ben in contact gekomen met Faber via internet. Er stond een vacature online en ik heb daar toen op gereageerd. Binnen een dag zat ik op kantoor voor een sollicitatiegesprek en een week later kon ik aan de slag. Faber kan en wil medewerkers die enigszins in de problemen zitten op privégebied heel goed ondersteunen en helpen. Dat is heel fijn, want daarom ga ik weer vrolijk naar mijn werk toe.”

Luciën: “Faber komt alle afspraken na. Ik ben goed terechtgekomen bij het bedrijf waar ik nou zit. Ook het de uitbetaling van het loon wordt gewoon altijd netjes en goed geregeld. Als ik een vraag heb, wordt er snel op gereageerd. Dat vind ik erg belangrijk.”

Remco: “Bij Faber is alles goed geregeld. Als je vragen hebt, krijg je altijd antwoord. Faber heeft mij goed geholpen toen mijn jongste kind geboren werd. Toen heb ik een paar weken zwangerschapsverlof op kunnen nemen. De werknemers van Faber zijn toen op kraamvisite geweest; dat vond ik erg netjes.”